ORDRE MAB/196/2003, de 28 d'abril, per la qual s'aproven les bases reguladores dels ajuts destinats a fomentar les actuacions de conservació i recuperació de la fauna i la flora amenaçades, i es convoquen els corresponents a l'any 2003 (codi de la convocatòria 04.12.03).

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Governació
Rango de LeyOrdre

ORDRE MAB/196/2003, de 28 d'abril, per la qual s'aproven les bases reguladores dels ajuts destinats a fomentar les actuacions de conservació i recuperació de la fauna i la flora amenaçades, i es convoquen els corresponents a l'any 2003 (codi de la convocatòria 04.12.03).

En els darrers anys s'ha demostrat la importància del seguiment de l'evolució de les poblacions d'espècies amenaçades, per tal d'establir mesures que tendeixin a gestionar de manera sostenible les poblacions actuals i futures.

Així mateix, per desenvolupar una correcta gestió de la fauna i de la flora en conjunt, es requereixen actuacions complementàries que en fomentin la conservació i la recuperació. En alguns casos, com en el de les abelles, a més s'hi apleguen la conservació d'una espècie de la fauna, de la flora i del paisatge, atesa la importantíssima funció pol-linitzadora que tenen.

Amb la finalitat de promoure i donar suport a les iniciatives que ajudin a recuperar i restaurar l'equilibri ecològic;

Atès el que disposa el capítol IX del Decret legislatiu 3/2002, de 24 de desembre, pel qual s'aprova el Text refós de la Llei de finances públiques de Catalunya, i fent ús de les atribucions que em confereix la Llei 13/1989, de 14 de desembre, d'organització, procediment i règim jurídic de l'Administració de la Generalitat de Catalunya,

Ordeno:

Article 1

Aprovar les bases reguladores dels ajuts destinats a fomentar les actuacions de conservació i recuperació de la fauna i la flora amenaçades que es publiquen a l'annex d'aquesta Ordre i obrir la convocatòria per a l'any 2003.

Article 2

El termini de presentació de sol-licituds serà d'un mes a partir de l'endemà de la publicació d'aquesta Ordre al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.

Article 3

Aquesta convocatòria es finança a càrrec de les partides pressupostàries següents:

  1. 2204D/785220500/4423, dotada amb un import màxim de 60.150 euros, pel que fa a les actuacions que comportin una inversió.

  2. 2204D/480220200/4422, dotada amb un import màxim de 60.150 euros, pel que fa a la resta d'actuacions.

Els crèdits inicials indicats es poden modificar amb subjecció a la normativa vigent.

Article 4

Els ajuts es tramitaran, resoldran i notificaran d'acord amb el que preveu la base núm. 6.

El règim de recursos és l'establert a la base esmentada.

Disposició derogatòria

Queda derogada l'Ordre de 2 de juliol de 2001, per la qual s'aproven les bases reguladores dels ajuts destinats a fomentar les actuacions de conservació i recuperació de la fauna salvatge, publicada al DOGC núm. 3429, de 12 de juliol de 2001.

Disposició final

Aquesta Ordre entrarà en vigor l'endemà del dia que es publiqui al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.

Barcelona, 28 d'abril de 2003

Ramon Espadaler i Parcerisas

Conseller de Medi Ambient

Annex 1

Bases reguladores dels ajuts destinats a fomentar les actuacions de conservació i recuperació de la fauna i la flora amenaçades

.1 Objecte dels ajuts

S'estableix una línia d'ajuts per fomentar les actuacions de conservació i recuperació...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR