DECRET 223/2002, de 23 de juliol, pel qual es regula la reducció de jornada per interès particular del personal docent d'ensenyament públic no universitari de la Generalitat de Catalunya.

SecciónDisposicions Generals
EmisorInstitut Per a la Promoció i Formació Cooperatives
Rango de LeyDecret

DECRET

223/2002, de 23 de juliol, pel qual es regula la reducció de jornada per interès particular del personal docent d'ensenyament públic no universitari de la Generalitat de Catalunya.

L'Acord general sobre condicions de treball del personal de l'àmbit d'aplicació de la Mesa General de Negociació de l'Administració de la Generalitat de Catalunya, subscrit el 12 de juliol de 2000 entre l'Administració de la Generalitat de Catalunya i les organitzacions sindicals CCOO, IAC, CEMSATSE, UGT i CSI-CSIF fa referència, en el punt 10, a la reducció de jornada, i preveu que en l'àmbit del personal docent no universitari s'efectuaran les adaptacions necessàries per garantir el normal funcionament dels serveis.

El Decret 389/2000, de 5 de desembre, sobre jornada i horaris de treball del personal funcionari al servei de l'Administració de la Generalitat, que regula amb caràcter general la reducció de jornada per interès particular, en l'article 2.1 exclou expressament del seu àmbit d'aplicació, el personal amb funcions docents, que es regeix per les seves normes, pactes o acords específics.

Per tant, aquest Decret incorpora a la normativa de la funció pública de l'Administració de la Generalitat la regulació de la reducció de la jornada, per interès particular, en l'àmbit del personal docent no universitari, recollida a l'Acord sobre condicions de treball del professorat en l'àmbit de la Mesa Sectorial de Negociació del personal docent d'ensenyament públic no universitari de la Generalitat de Catalunya, subscrit el 21 de novembre de 2001 entre el Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya i les organitzacions sindicals CCOO, UGT i CSI-CSIF.

En virtut d'això, amb el tràmit previ de consulta i participació amb els representants del personal al servei de les administracions públiques, amb l'informe del Consell Escolar de Catalunya, d'acord amb el dictamen de la Comissió Jurídica Assessora, a proposta de les conselleres d'Ensenyament i Benestar Social i del conseller de Justícia,

Decreto:

Article 1

Àmbit d'aplicació

Aquest Decret és aplicable al personal funcionari docent d'ensenyament públic no universitari que presta serveis a l'Administració de la Generalitat de Catalunya.

Article 2

Reducció de la jornada per interès particular

2.1 El personal funcionari docent no universitari pot sol·licitar, per interès particular, la reducció de la jornada en la meitat, amb la reducció proporcional de les seves...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR