DECRET 54/2006, de 28 de març, pel qual es reestructura parcialment la Direcció General de Producció, Innovació i Indústries Agroalimentàries.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartamento de Agricultura, Ganadería y Pesca
Rango de LeyDecret

DECRET

54/2006, de 28 de març, pel qual es reestructura parcialment la Direcció General de Producció, Innovació i Indústries Agroalimentàries.

El Departament d'Agricultura, Ramaderia i Pesca és el responsable de l'execució de la Política Agrícola Comuna i, en aquest marc, la seguretat i la qualitat agroalimentària són objectius de primer nivell per donar resposta a la demanda de la societat. L'assoliment dels esmentats objectius exigeix per part de la nostra Administració una actuació responsable d'inspecció, de vigilància i control que ha de comptar com a recolzament en la seva actuació amb serveis tècnics que garanteixin en tot moment, a més de la capacitat i el rigor científic i tecnològic, la independència i neutralitat tant pel que fa a l'objecte de l'activitat com pels resultats obtinguts, i en aquest context se situa el Laboratori Agroalimentari.

El Laboratori Agroalimentari actua en el marc de les analítiques derivades de la mateixa activitat inspectora contra el frau i en defensa de la seguretat alimentària, i requereix dotar-lo d'una estructura tècnicament òptima per tal que constitueixi un punt de referència qualificat i actuï des d'una posició independent.

A aquest efecte cal reestructurar parcialment la Direcció General de Producció, Innovació i Indústries Agroalimentàries, pel que fa a la Subdirecció General de Qualitat Agroalimentària, la qual integra el Laboratori Agroalimentari, per tal d'establir la nova estructura organitzativa del Laboratori que permeti donar la resposta adequada que la societat demana en matèria de qualitat agroalimentària.

En conseqüència, d'acord amb el que estableix la Llei 13/1989, de 14 de desembre, d'organització, procediment i règim jurídic de l'Administració de la Generalitat de Catalunya, a proposta del Conseller d'Agricultura, Ramaderia i Pesca i d'acord amb el Govern,

Decreto:

Article 1

Subdirecció General de Qualitat Agroalimentària

1.1 Són funcions de la Subdirecció General de Qualitat Agroalimentària les següents:

  1. La proposta i l'estudi de la normativa agroalimentària i la seva aplicació a la producció agroalimentària a Catalunya i la proposta i la coordinació d'accions de foment dels productes de qualitat.

  2. La coordinació de la vigilància dels aspectes qualitatius dels productes alimentaris, el foment i el control dels productes alimentaris, el foment i el control de la producció d'aliments de qualitat i la defensa contra fraus.

  3. El recolzament tècnic i...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR