ORDRE ECO/58/2011, de 19 d'abril, de modificació de l'Ordre IRP/483/2009, de 6 d'octubre, de reestructuració de l'Entitat Autònoma de Jocs i Apostes de la Generalitat.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDEPARTAMENT D'ECONOMIA I CONEIXEMENT
Rango de LeyOrdre

ORDRE

ECO/58/2011, de 19 d'abril, de modificació de l'Ordre IRP/483/2009, de 6 d'octubre, de reestructuració de l'Entitat Autònoma de Jocs i Apostes de la Generalitat.

L'article 2 de la Llei 5/1986, de 17 d'abril, de creació de l'Entitat Autònoma de Jocs i Apostes de la Generalitat, estableix que l'Entitat Autònoma de Jocs i Apostes de la Generalitat té al seu càrrec l'organització, la gestió directa i la comercialització dels jocs que les disposicions legals reserven a la gestió de la Generalitat, i també la recaptació per compte de la Generalitat dels ingressos públics derivats d'aquesta activitat i el pagament dels premis que s'estableixin. Així mateix, l'Entitat pot fer les activitats i els serveis que se li encomanin relacionats amb els jocs i les apostes.

D'acord amb l'article 8 del Decret 296/1996, de 23 de juliol, d'organització i funcionament de l'Entitat Autònoma de Jocs i Apostes de la Generalitat, l'Entitat s'estructura en departaments, unitats i àrees, estructura organitzativa i funcional que ha de ser aprovada per la persona titular del departament competent en la matèria, a proposta del Consell d'Administració de l'Entitat.

L'article 3.3.12 del Decret 200/2010, de 27 de desembre, de creació, denominació i determinació de l'àmbit de competència dels departaments de l'Administració de la Generalitat de Catalunya, atribueix la competència de joc i apostes al Departament d'Economia i Coneixement. Així mateix, l'article 1.3.1.b) del Decret 310/2011, de 12 d'abril, de reestructuració del Departament d'Economia i Coneixement, determina l'adscripció de l'Entitat Autònoma de Joc i Apostes de la Generalitat al Departament d'Economia i Coneixement mitjançant la Secretaria General.

És en aquest context de canvi d'atribució departamental de la competència en matèria de joc i apostes que el Departament d'Economia i Coneixement considera necessari que l'Entitat Autònoma de Jocs i Apostes de la Generalitat pugui disposar de personal funcionari per exercir les tasques de la coordinació orgànica i de la coordinació economicoadministrativa de les diferents unitats estructurals de l'Entitat.

En aquest sentit, la disposició addicional vuitena del Decret 310/2011, de 12 d'abril, que modifica l'article 9 del Decret 296/1996, de 23 de juliol, d'organització i funcionament de l'Entitat Autònoma de Jocs i Apostes, amplia el règim del personal al servei de l'Entitat, de manera que no es limiti només al règim laboral sinó que...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR