DECRET 394/2011, de 27 de setembre, de reestructuració de l'Entitat Autònoma de Jocs i Apostes de la Generalitat.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDEPARTAMENT D'ECONOMIA I CONEIXEMENT
Rango de LeyDecret

DECRET

394/2011, de 27 de setembre, de reestructuració de l'Entitat Autònoma de Jocs i Apostes de la Generalitat.

L'article 2 de la Llei 5/1986, de 17 d'abril, de creació de l'Entitat Autònoma de Jocs i Apostes de la Generalitat (en endavant, l'Entitat), estableix que aquesta té al seu càrrec l'organització, la gestió directa i la comercialització dels jocs que les disposicions legals reserven a la gestió de la Generalitat, i també la recaptació per compte de la Generalitat dels ingressos públics derivats d'aquesta activitat i el pagament dels premis que s'estableixin. Així mateix, l'Entitat pot fer les activitats i els serveis que se li encomanin relacionats amb els jocs i les apostes.

L'article 8 del Decret 296/1996, de 23 de juliol, d'organització i funcionament de l'Entitat Autònoma de Jocs i Apostes de la Generalitat, preveu, al seu torn, que, per a l'exercici de les seves funcions, l'estructura organitzativa i funcional de l'Entitat serà aprovada per Decret del Govern, a proposta del conseller o consellera del departament competent en matèria de joc, amb la deliberació prèvia del Consell d'Administració. L'article 9, per la seva part, estableix que el personal al servei de l'Entitat estarà integrat per personal funcionari i personal laboral.

L'objectiu de reduir i simplificar l'organització de l'Entitat i alhora fer-la més eficient i eficaç quant al seu funcionament, adequant-la a les necessitats i realitat actuals, fa necessari l'adequació de la vigent estructura organitzativa, ara regulada per l'Ordre IRP/483/2009, de 6 d'octubre. Aquesta nova estructura ha de permetre el desenvolupament amb la màxima eficàcia i amplitud de les competències d'organització, gestió i comercialització de loteries que té encomanades.

La necessitat que la nova estructura de l'Entitat sigui operativa perquè es puguin assolir amb la màxima brevetat possible decisions de naturalesa inajornable, fa aconsellable l'entrada en vigor d'aquest Decret de manera immediata.

Vista la deliberació prèvia sobre la proposta d'estructura organitzativa i funcional per part del Consell d'Administració de l'Entitat;

Per tot això, a proposta del conseller d'Economia i Coneixement, i d'acord amb el Govern,

Decreto:

Article 1

Estructura de l'Entitat

1.1 De la Direcció General de l'Entitat Autònoma de Jocs i Apostes de la Generalitat en depèn la Subdirecció General de l'Entitat Autònoma de Jocs i Apostes.

1.2 De la Subdirecció General de l'Entitat Autònoma de Jocs i Apostes depenen les unitats següents:

  1. Unitat Comercial i de Publicitat.

  2. Unitat Tècnica.

  3. Unitat Jurídica i de Contractació.

  4. Unitat de Gestió de Personal i Atenció Ciutadana.

  5. Unitat de Gestió Econòmica.

1.3 Les unitats esmentades en l'apartat anterior tenen naturalesa laboral.

Article 2

Subdirecció General de l'Entitat Autònoma de Jocs i Apostes

La Subdirecció General té les funcions següents:

  1. Dirigir les activitats de les unitats que conformen l'estructura organitzativa i funcional de la...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR