ORDRE INT/419/2006, de 14 d'agost, de reestructuració de l'Entitat Autònoma de Jocs i Apostes de la Generalitat i de reassignació de funcions dels seus òrgans.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartamento de Agricultura, Ganadería y Pesca
Rango de LeyOrdre

ORDRE

INT/419/2006, de 14 d'agost, de reestructuració de l'Entitat Autònoma de Jocs i Apostes de la Generalitat i de reassignació de funcions dels seus òrgans.

L'article 2 de la Llei 5/1986, de 17 d'abril, de creació de l'entitat autònoma de Joc i Apostes de la Generalitat, en la redacció donada per la Llei 11/2005, de 7 de juliol, estableix que l'Entitat Autònoma de Jocs i Apostes de la Generalitat té al seu càrrec l'organització, la gestió directa i la comercialització dels jocs que les disposicions legals reserven a la gestió de la Generalitat, i també la recaptació per compte de la Generalitat dels ingressos públics derivats d'aquesta activitat i el pagament dels premis que s'estableixin. Així mateix, l'Entitat pot fer les activitats i els serveis que se li encomanin relacionats amb els jocs i les apostes.

L'article 8 del Decret 296/1996, de 23 de juliol, d'organització i funcionament de l'Entitat Autònoma de Jocs i Apostes de la Generalitat, modificat pel Decret 213/2000, de 26 de juny, estableix que, per a l'exercici de les seves funcions, l'Entitat s'ha d'estructurar en departaments, unitats i àrees, estructura organitzativa i funcional que ha de ser aprovada per la persona titular del Departament d'Interior a proposta del Consell d'Administració de l'Entitat.

L'estructura aprovada per l'Ordre JUI/146/2003, de 19 de març, d'estructuració de l'Entitat Autònoma de Jocs i Apostes de la Generalitat, no satisfà les necessitats presents de l'Entitat, que actualment requereix, com a mesura principal, la coordinació dels diversos departaments mitjançant l'encàrrec d'aquestes funcions a algun responsable de l'estructura de l'Entitat. Així mateix, l'Entitat requereix la creació de dues noves unitats en el departament Administratiu i Financer i en el departament Tècnic i Sortejos que han de tenir per funció la gestió econòmica i vetllar per les infraestructures de l'Entitat respectivament. Aquestes són les mesures principals que conté aquesta ordre, les quals s'acompanyen d'altres ajustaments com ara la creació de noves àrees al departament Administratiu i Financer i una nova configuració de les funcions de cada una d'elles.

Per tot això, a proposta del Consell d'Administració de l'Entitat Autònoma de Jocs i Apostes de la Generalitat, i en ús de les atribucions que em confereix l'article 8 del Decret 296/1996, de 23 de juliol, d'organització i funcionament de l'Entitat Autònoma de Jocs i Apostes de la Generalitat,

Ordeno:

Article 1

Estructura de l'Entitat

1.1 L'estructura bàsica organitzativa de l'Entitat Autònoma de Jocs i Apostes de la Generalitat la conformen els següents departaments: el departament Administratiu i Financer, el departament de Màrqueting i Comercial, el departament Tècnic i Sortejos i el departament de Desenvolupament Tecnològic. De cadascun d'aquests departaments en depenen les unitats i àrees que s'especifiquen en aquesta Ordre.

1.2 Les tasques de coordinació dels departaments de l'Entitat aniran a càrrec del cap de departament de l'Entitat que nomeni el Consell d'Administració a proposta del director per tal de realitzar les funcions d'assistència al director i coordinació general dels diferents òrgans que en conformen l'estructura organitzativa i funcional, en els termes que li siguin indicats.

Article 2

Departament Administratiu i Financer

2.1 L'àmbit d'actuació del departament Administratiu i Financer engloba les actuacions que tenen relació amb el marc administratiu i financer de les activitats que desenvolupa l'Entitat.

2.2 El departament...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR