DECRET 250/1999, de 6 de setembre, de reestructuració de l'Entitat Autònoma del Diari Oficial i de Publicacions de la Generalitat de Catalunya i de reassignació de funcions a les seves unitats.

SecciónDisposicions Generals
Rango de LeyDecret

DECRET

250/1999, de 6 de setembre, de reestructuració de l’Entitat Autònoma del Diari Oficial i de Publicacions de la Generalitat de Catalunya i de reassignació de funcions a les seves unitats.

La Llei 24/1987, de 28 de desembre, de creació de l’Entitat Autònoma del Diari Oficial i de Publicacions de la Generalitat de Catalunya (EADOP), en l’article 3 estableix les funcions i els objectius d’aquesta entitat autònoma comercial.

El Decret 40/1988, d’11 de febrer, de desplegament de la Llei 24/1987, establia les unitats bàsiques de l’Entitat i els assignava globalment les funcions pròpies de l’EADOP. Finalment, pel Decret 134/1993, de 7 de maig, d’estructuració de l’Entitat Autònoma del Diari Oficial i de Publicacions i d’assignació de funcions a les seves unitats, s’establia l’estructura operativa de l’Entitat i s’atribuïen les funcions específiques de cada unitat, completades per l’Acord del Govern de 20 de juliol de 1992 pel que fa a la fixació dels preus de venda de les publicacions de l’Administració de la Generalitat.

Pel Decret 137/1996, de 30 d’abril, de reestructuració del Departament de la Presidència, va ser dissolta la Direcció General del Diari Oficial i de Publicacions i les seves funcions van ser redistribuïdes entre la nova Direcció General de Difusió i la Direcció General de l’Entitat Autònoma del Diari Oficial i de Publicacions, alhora que es creava dins d’aquesta la Subdirecció de Coordinació Editorial.

Finalment, per l’Acord del Govern de 25 de novembre de 1997 es va aprovar el Contracte programa 1998-1999 entre l’Administració de la Generalitat i l’Entitat Autònoma sobre la base del seu ple autofinançament. La clàusula 7 d’aquest Contracte programa estableix que, per al desenvolupament de la seva activitat, l’Entitat pot efectuar contractacions de personal sense cap més limitació que les dotacions consignades en el seu pressupost i sense que li siguin aplicables els actuals i futurs acords del Govern sobre dimensionament de personal i similars.

Atesos aquests antecedents i l’increment de les activitats de l’Entitat en els darrers anys, el present Decret té per objecte la reestructuració i reassignació de funcions entre les diferents unitats orgàniques que integren l’EADOP.

En virtut d’això, i de conformitat amb el que estableix la Llei 13/1989, de 14 de desembre, d’organització, procediment i règim jurídic de l’Administració de la Generalitat de Catalunya, a proposta del conseller de la Presidència i d’acord amb el Govern,

Decreto:

Article 1

Estructura de l’Entitat

La Direcció General de l’Entitat Autònoma del Diari Oficial i de Publicacions de la Generalitat de Catalunya (EADOP) s’estructura en els òrgans actius següents: Subdirecció General de Coordinació Editorial i Gerència.

Article 2

Direcció General

2.1 Com a òrgan rector de l’Entitat i integrant del seu Consell d’Administració, correspon a la Direcció General de l’Entitat:

a) Exercir les competències que li atribueix l’article 6 del Decret 40/1988, d’11 de febrer, de desplegament de la Llei 24/1987, de 28 de desembre, de creació de l’Entitat.

b) Executar l’ordre de publicació de les normes i els actes administratius destinats al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya i garantir-ne la difusió a través dels suports físics i mitjans telemàtics disponibles.

c) Programar les publicacions pròpies de l’Entitat d’acord amb la política del Govern, l’edició dels reculls de legislació i de les normes publicades en el DOGC i dels materials de l’Administració de la Generalitat que siguin de la mateixa naturalesa pels seus continguts.

d) Exercir la vicepresidència del Consell Editorial de la Generalitat, juntament amb el director general de Difusió.

e) Contribuir perquè l’activitat editorial de la Generalitat es realitzi en funció de l’eficàcia, la qualitat, la reducció de costos i el servei públic.

f) Tenir coneixement previ dels programes editorials dels òrgans editors respectius i dels costos de les...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR