DECRET 166/2006, de 16 de maig, de reestructuració parcial dels departaments de Medi Ambient i Habitatge i de Benestar i Família.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartamento de Agricultura, Ganadería y Pesca
Rango de LeyDecret

DECRET

166/2006, de 16 de maig, de reestructuració parcial dels departaments de Medi Ambient i Habitatge i de Benestar i Família.

El Decret 68/2004, de 20 de gener, d'estructuració de diversos departaments de l'Administració de la Generalitat, atribueix les competències en matèria d'habitatge al Departament de Medi Ambient i Habitatge, i manté al Departament de Benestar i Família les d'adjudicació dels habitatges promoguts per la Generalitat de Catalunya.

Aquesta distribució, que ja existia anteriorment, encara que les competències en matèria d'habitatge corresponien al Departament de Política Territorial i Obres Públiques, i que la norma esmentada només fa que ratificar, resulta poc funcional i operativa pel que fa al procés d'adjudicació dels habitatges.

Per tant, el Govern considera necessari unificar totes les funcions en un sol departament a fi i efecte de racionalitzar tot el procés, des de la promoció fins a l'adjudicació, la qual cosa suposarà una simplificació més gran. Per això es considera adient que s'adscriguin al Departament de Medi Ambient i Habitatge les funcions que estaven adscrites al Departament de Benestar i Família, amb l'adscripció dels recursos humans i materials directament afectats a les funcions assumides.

A proposta de la consellera de Benestar i Família i del conseller de Medi Ambient i Habitatge,

Decreto:

Article 1

El Departament de Medi Ambient i Habitatge assumeix les competències d'adjudicació dels habitatges promoguts per la Generalitat de Catalunya i del règim sancionador que se'n derivi, així com les competències d'atorgament d'ajuts personalitzats a llogaters, que es concreten en les funcions següents:

  1. La programació i l'adjudicació d'habitatges socials.

  2. La programació i la coordinació de l'adjudicació d'habitatges socials amb institucions, entitats i altres administracions públiques.

  3. La tramitació administrativa de l'adjudicació dels habitatges de promoció pública gestionats i construïts mitjançant la intervenció de la Generalitat de Catalunya.

  4. La tramitació i la gestió del règim sancionador dels habitatges de promoció pública.

  5. La tramitació i la gestió d'ajuts personalitzats en matèria d'habitatge

Article 2

Es crea, adscrit a la Subdirecció General de Coordinació i Seguiment dels Programes d'Habitatge de la Direcció General d'Habitatge del Departament de Medi Ambient i Habitatge, el Servei de Règim Sancionador, amb les funcions següents:

  1. La incoació, la...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR