DECRET 290/1999, de 9 de novembre, de modificació del Decret 105/1993, de 23 de març, de reestructuració de la Direcció General de Seguretat Ciutadana.

SecciónDisposicions Generals
Rango de LeyDecret

DECRET

290/1999, de 9 de novembre, de modificació del Decret 105/1993, de 23 de març, de reestructuració de la Direcció General de Seguretat Ciutadana.

Mitjançant el Decret 12/1998, de 20 de gener, de modificació del Decret 105/1993, de 23 de març, de reestructuració de la Direcció General de Seguretat Ciutadana, es va crear el Servei d’Administració de la Regió Policial Girona, adscrit a la Subdirecció General d’Administració i Serveis, com a òrgan de gestió dels recursos humans, materials i econòmics assignats a la Regió Policial Girona.

El mes de novembre de 1998 s’inicià el procés de desplegament del cos de mossos d’esquadra per substitució de les forces i cossos de seguretat de l’Estat a diverses comarques de les regions policials Pirineu Occidental i Ponent, unitats policials territorials creades per sengles ordres de 21 de gener de 1999. Aquest procés, de conformitat amb els acords adoptats per la Junta de Seguretat de Catalunya, ha de ser completat el mes de novembre de 1999 amb el desplegament del cos de mossos d’esquadra com a policia ordinària i integral a la totalitat de les comarques que componen les regions policials esmentades.

La plena assumpció de competències pel cos de mossos d’esquadra a les regions policials Pirineu Occidental i Ponent requereix, igualment, l’establiment d’un òrgan administratiu descentralitzat que gestioni els recursos humans i materials que hi estan adscrits. Amb aquest objectiu, es crea el Servei d’Administració de les Regions Policials Pirineu Occidental i Ponent, al qual se li adscriu una secció, Servei amb un contingut funcional idèntic al Servei d’Administració de la Regió Policial Girona, però amb la particularitat que, per raons d’eficàcia i eficiència administrativa, el seu àmbit territorial d’actuació comprendrà les dues regions policials esmentades.

En conseqüència, de conformitat amb el que estableixen els articles 61 i següents de la Llei 13/1989, de 14 de desembre, d’organització, procediment i règim jurídic de l’Administració de la Generalitat de Catalunya, a proposta del conseller de Governació i d’acord amb el Govern,

Decreto:

Article 1

Es crea el Servei d’Administració de les Regions Policials Pirineu Occidental i Ponent adscrit a la Subdirecció General d’Administració i Serveis de la Direcció General de Seguretat Ciutadana, de la qual depèn orgànicament i funcionalment.

Article 2

...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR