DECRET 289/1990, de 4 de desembre, de reestructuració de la Direcció General del Patrimoni Cultural.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Cultura
Rango de LeyDecret

L'estructura interna actual de la Direcció General del Patrimoni Cultural va ser establerta mitjançant el Decret 233/1988, de 12 de setembre. Atès que, en virtut d'aquest Decret, es va crear la nova Direcció General com a fruit de la unificació de les anteriors direccions generals del Patrimoni Artístic i del Patrimoni Escrit i Documental, es va considerar convenient organitzar la nova unitat sobre la base de dues subdireccions generals que mantinguessin la divisió funcional preexistent. L'experiència ha demostrat que és preferible assignar a una única unitat orgànica la coordinació tècnica i administrativa de tots els serveis de la Direcció General.

En conseqüència, atès l'article 25.1 de la Llei 13/1989, de 14 de desembre, d'organització, procediment i règim jurídic de l'Administració de la Generalitat, a proposta del conseller de Cultura i d'acord amb el Consell Executiu,

Decreto:

Article 1

Es crea la Subdirecció General del Patrimoni Cultural, dependent del director general del Patrimoni Cultural, que té per funció la coordinació tècnica i administrativa de tots els serveis adscrits a la Direcció General.

Article 2

Es crea el Servei de Gestió del Patrimoni Cultural, dependent de la Subdirecció General del Patrimoni Cultural, que té per funcions la gestió, la tramitació i el control de les actuacions administratives pròpies de la Direcció General del Patrimoni Cultural en matèria de personal, gestió econòmica i contractació, d'acord amb la normativa vigent i amb les instruccions de la Secretaria General.

Article 3

Es creen la Secció de Gestió del Patrimoni Artístic i la Secció de Gestió del Patrimoni Escrit...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR