DECRET 330/2004, de 20 de juliol, de reestructuració de la Direcció de Serveis del Departament de la Presidència.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Indústria, Comerç i Turisme
Rango de LeyDecret

DECRET 330/2004, de 20 de juliol, de reestructuraciÛ de la DirecciÛ de Serveis del Departament de la PresidËncia.

La modificaciÛ dels ‡mbits de competËncies dels diversos departaments de l'AdministraciÛ de la Generalitat ha comportat la necess‡ria reorganitzaciÛ de les estructures existents. El Departament de la PresidËncia, mitjanÁant diversos decrets de reestructuraciÛ, ha anat configurant la seva estructura organitzativa que s'ha vist reforÁada amb la creaciÛ de la Secretaria General del Conseller en Cap i amb l'adscripciÛ de noves unitats.

En concret, el Decret 168/2004, de 10 de febrer, de reestructuraciÛ parcial de diversos departaments de l'AdministraciÛ de la Generalitat de Catalunya, estableix l'adscripciÛ de la DirecciÛ de Serveis a la Secretaria General del Departament de la PresidËncia, i el Decret 195/2004, de 24 de febrer, de reestructuraciÛ parcial del Departament de la PresidËncia de la Generalitat de Catalunya, n'estableix la dependËncia funcional a la Secretaria General del Conseller en Cap respecte de determinats ‡mbits sectorials que es concreten en l'article 3 del Decret referit.

La DirecciÛ de Serveis del Departament de la PresidËncia ha de donar resposta a una complexitat organitzativa derivada de les peculiaritats d'aquest Departament que compta amb una pluralitat d'unitats directives adscrites del mÈs alt nivell org‡nic que responen a una gran varietat de polÌtiques sectorials.

L'estructura actual de la DirecciÛ de Serveis, regulada al Decret 184/2000, de 29 de maig, de reestructuraciÛ del Departament de la PresidËncia, s'ha d'adequar, per tant, a la nova realitat organitzativa per tal de garantir la m‡xima efic‡cia en l'exercici de les funcions que, d'acord amb Llei 13/1989, de 14 de desembre, d'organitzaciÛ, procediment i rËgim jurÌdic de l'AdministraciÛ de la Generalitat, tÈ encomanades.

Per aixÚ, de conformitat amb el que estableix la Llei 13/1989, de 14 de desembre, d'organitzaciÛ, procediment i rËgim jurÌdic de l'AdministraciÛ de la Generalitat, a proposta del Conseller en Cap i d'acord amb el Govern,

Decreto:

Article 1

1.1††La DirecciÛ de Serveis tÈ les funcions d'administraciÛ, rËgim interior i gestiÛ dels serveis generals del Departament de la PresidËncia, sense perjudici de les que li deleguin el secretari general del Departament i el secretari general del Conseller en Cap.

1.2††La DirecciÛ de Serveis s'estructura en els Úrgans actius seg¸ents:

a)†La SubdirecciÛ General de RËgim EconÚmic i ContractaciÛ.

b)†La SubdirecciÛ General de Recursos Humans i OrganitzaciÛ.

c)†La SubdirecciÛ General d'Obres i Serveis.

1.3††De la DirecciÛ de Serveis depËn l'¿rea de Tecnologies de la InformaciÛ i les Comunicacions.

Article 2

SubdirecciÛ General de RËgim EconÚmic i ContractaciÛ

1.1††A la SubdirecciÛ General de RËgim EconÚmic i ContractaciÛ li corresponen les funcions seg¸ents:

a)†L'impuls i el seguiment de la programaciÛ, planificaciÛ i compliment dels objectius del Departament en matËria econÚmica.

b)†La coordinaciÛ de l'elaboraciÛ de l'avantprojecte de pressupost del Departament en col∑laboraciÛ amb els altres Úrgans del Departament.

c)†La supervisiÛ i el control de la gestiÛ econÚmica i comptable i de la gestiÛ patrimonial.

d)†La coordinaciÛ i el control de les diverses habilitacions del Departament.

e)†La proposta de les mesures adients per a la millora i la racionalitzaciÛ de la gestiÛ pressupost‡ria.

f)†La coordinaciÛ i l'impuls de la tramitaciÛ dels expedients de contractaciÛ administrativa del Departament i la proposta de les lÌnies generals d'actuaciÛ adequades en aquesta matËria.

g)†La supervisiÛ de la gestiÛ de compres i subministraments i l'establiment dels criteris generals.

h)†L'impuls i el seguiment dels programes de comptabilitat de costos per centres i serveis.

i)†La direcciÛ de les unitats que la integren.

j)†Les altres funcions de naturalesa an‡loga que li encomani el director de Serveis.

2.2††La SubdirecciÛ General de RËgim EconÚmic i ContractaciÛ s'estructura en els Úrgans actius seg¸ents:

a)†El Servei de GestiÛ EconÚmica.

b)†El Servei d'Ajuts i ContractaciÛ.

Article 3

Servei...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR