DECRET 145/2005, de 12 de juliol, de reestructuració del Gabinet del Conseller o Consellera d'Economia i Finances.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Economia i Finances
Rango de LeyDecret

DECRET 145/2005, de 12 de juliol, de reestructuració del Gabinet del Conseller o Consellera d'Economia i Finances.

Mitjançant el Decret 116/1998, de 26 de maig, d'estructuració del Gabinet del Conseller d'Economia i Finances es defineixen les funcions d'aquest òrgan i es determinen els llocs de treball de personal eventual de caràcter estructural que en depenen. Posteriorment, els llocs de treball de cap de la Secretaria del Conseller i de cap de Relacions Institucionals s'adscriuen al Gabinet del Conseller pel Decret 20/2001, de 23 de gener, de reestructuració parcial del Departament de la Presidència i del Departament d'Economia i Finances.

El temps transcorregut des de l'aprovació dels dos decrets esmentats, així com l'aprovació posterior de l'Acord de Govern de 20 de gener de 2004, pel qual es regulen determinats aspectes del règim del personal eventual al servei de l'Administració de la Generalitat i del Decret 2/2005, d'11 de gener, sobre el règim jurídic del personal eventual de l'Administració de la Generalitat de Catalunya, fan necessari reorganitzar els llocs del Gabinet del Conseller o Consellera.

Atès el que estableix la Llei 13/1989, de 14 de desembre, d'organització, procediment i règim jurídic de l'Administració de la Generalitat de Catalunya, a proposta del conseller d'Economia i Finances i d'acord amb el Govern,

Decreto:

Article únic

Es modifica l'article 11 del Decret 20/2001, de 23 de gener, de reestructuració parcial del Departament de la Presidència i del d'Economia i Finances, que queda redactat de la manera següent:

"Article 11

"El Gabinet del Conseller o Consellera del Departament d'Economia i Finances es regula seguint les prescripcions establertes a l'Acord de Govern de 20 de gener de 2004, pel qual es regulen determinats aspectes del règim del personal eventual al servei de l'Administració de la Generalitat".

Disposició addicional

...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR