DECRET 367/1986, de 18 de desembre, de reestructuració de la Direcció General de Règim Econòmic de la Seguretat Social, del Departament d'Economia i Finances.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Economia i Finances
Rango de LeyDecret

MitjanÁant el Decret 223/1985, de 23 de juliol, es va crear la DirecciÛ General de RËgim EconÚmic de la Seguretat Social dins el Departament d'Economia i Finances. Transcorregut el perÌode de funcionament inicial de la dita DirecciÛ General, Ès procedent l'adaptaciÛ de la seva estructura org‡nica a les funcions efectivament assumides, fent-se necessari modificar i completar aquella per a un millor desenvolupament de les funcions que se li han encomanat.

Per tant, i atËs el que disposen els Decrets de 18 de marÁ i 18 de setembre de 1978, i vistos els Decrets 436/1983, de 6 d'octubre, i el Decret 223/1985, de 23 de juliol, a proposta del Conseller d'Economia i Finances i d'acord amb el Consell Executiu, Decreto:

Article 1

Es modifica l'article 3 del Decret 223/1985, de 23 de juliol, refonent el Servei de CrËdits d'Operacions Corrents i el Servei de CrËdits d'Operacions de Capital en un sol Servei, que passa a denominar-se Servei de Control Pressupostari. Article 2

2.1 El Servei de Control Pressupostari tÈ per missiÛ la coordinaciÛ i la gestiÛ de tot el que fa referËncia als assumptes derivats de les competËncies de la DirecciÛ General, referents als capÌtols de despeses del Pressupost.

2.2 Per al compliment de les seves funcions, el Servei de Control Pressupostari es divideix en tres Seccions:

  1. SecciÛ de CrËdits d'Operacions Corrents.

  2. SecciÛ de CrËdits d'Operacions de Capital.

  3. SecciÛ de Control de PlanificaciÛ Pressupost‡ria i Pres- supost per Programes. Disposicions finals

-1 Es faculta el Conseller d'Economia i...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR