DECRET 168/2004, de 10 de febrer, de reestructuració parcial de diversos departaments de l'Administració de la Generalitat de Catalunya.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Governacio i Administracions Publiques
Rango de LeyDecret

DECRET

168/2004, de 10 de febrer, de reestructuraciÛ parcial de diversos departaments de l'AdministraciÛ de la Generalitat de Catalunya.

El Decret 152/2004, de 27 de gener, de modificaciÛ del Decret 296/2003, de 20 de desembre, de creaciÛ, denominaciÛ i determinaciÛ de l'‡mbit de competËncies dels departaments de l'AdministraciÛ de la Generalitat de Catalunya, deroga la regulaciÛ d'aquest ˙ltim sobre el Departament del Conseller en Cap i distribueix les seves competËncies entre diversos departaments.

El Departament de GovernaciÛ i Administracions P˙bliques assumeix les funcions en els ‡mbits relatius a la presidËncia del Consell TËcnic i a la polÌtica de cooperaciÛ al desenvolupament. El Departament d'Ensenyament, les relatives a la polÌtica ling¸Ìstica de la Generalitat, l'esport i la polÌtica envers la joventut. El Departament de Benestar i FamÌlia, la relativa a la polÌtica envers immigraciÛ. La resta d'‡mbits funcionals del Departament del Conseller en Cap passen al Departament de la PresidËncia.

Igualment, el Decret esmentat preveu que el decret d'estructura creÔ una secretaria general adjunta amb les funcions que preveu l'article 13 de la Llei 13/1989, de 14 de desembre, pel que fa a les funcions del Departament del Conseller en Cap transferides al Departament de la PresidËncia.

AixÚ afecta directament el Decret 68/2004, de 20 de gener, d'estructuraciÛ i de reestructuraciÛ de diversos departaments de l'AdministraciÛ de la Generalitat de Catalunya, pel que fa a les previsions que fa als departaments de la PresidËncia, del Conseller en Cap, de GovernaciÛ i Administracions P˙bliques, Ensenyament, i Benestar i FamÌlia.

De conformitat amb el que s'ha exposat, atËs el que disposa la Llei 13/1989, de 14 de desembre, d'organitzaciÛ, procediment i rËgim jurÌdic de l'AdministraciÛ de la Generalitat de Catalunya, a proposta dels titulars dels departaments de la PresidËncia, de GovernaciÛ i Administracions P˙bliques, d'Ensenyament, d'Agricultura, Ramaderia i Pesca, i de Benestar i FamÌlia, i d'acord amb el Govern,

Decreto:

CapÌtol 1

Departament de la PresidËncia

Article 1

Unitats adscrites i coordinades per la Secretaria General Adjunta del Departament de la PresidËncia

1.1††Es crea dins del Departament de la PresidËncia la Secretaria General Adjunta.

1.2††D'acord amb l'article 5.2 del Decret 152/2004, de 27 de gener, a la Secretaria General Adjunta li correspon l'exercici de les facultats que preveu l'article 13 de la Llei 13/1989, de 14 de desembre, en l'‡mbit dels Úrgans i entitats que consten en el present article. Igualment li correspon l'exercici de les funcions que li pugui delegar el/la titular del Departament, aixÌ com la direcciÛ i coordinaciÛ de les unitats que en depenen.

1.3††De la Secretaria General Adjunta en depenen les unitats seg¸ents:

a)†La DirecciÛ General d'Afers Religiosos.

b)†Les delegacions territorials del Govern de la Generalitat.

c)†El Gabinet TËcnic, fins ara adscrit al Departament del Conseller en Cap, el qual limitar‡ les seves funcions a l'‡mbit propi de la Secretaria General Adjunta, i que passa a denominar-se Gabinet TËcnic de la Secretaria General Adjunta.

1.4††La Secretaria de ComunicaciÛ i la Secretaria de CoordinaciÛ Interdepartamental fins ara adscrites al Departament del Conseller en Cap s'adscriuen al Departament de la PresidËncia. La Secretaria General Adjunta coordina i fa el seguiment de l'actuaciÛ de les dues secretaries sectorials esmentades.

1.5††Resten adscrits al Departament de la PresidËncia els organismes...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR