DECRET 302/1987, de 23 de setembre, de modificació del Decret 5/1986, de 16 de gener, de reestructuració dels partits veterinaris a Catalunya.

SecciónConcursos i Anuncis
EmisorDepartament de la Presidencia
Rango de LeyDecret

El Decret 5/1986, de 16 de gener, de reestructuració dels partits oficials veterinaris a Catalunya (DOGC núm. 646, del 7 de febrer), va distribuir la plantilla de veterinaris en la forma que determinaven els seus Annexos 2, 3 i 4.

Des de l'entrada en vigor d'aquesta norma, l'experiència en el seguiment de la problemàtica dels sectors ramaders i industrials afectats en relació amb les necessitats i la problemàtica de les diferents comarques, fa necessària una modificació dels annexos esmentats més àmplia de la que va determinar el Decret 326/1986, de 23 d'octubre, pel qual es modificaven els Annexos 2 i 4 del Decret 5/1986, de referència (DOGC núm. 770, de 24 de desembre).

D'altra banda, el nombre i la distribució de la població i dels sectors afectats del partit del Barcelonès aconsella la creació d'una nova plaça de coordinador, en els serveis dependents del Departament de Sanitat i Seguretat Social que agiliti les funcions pròpies de la figura de coordinador.

Finalment, aquest Decret modifica parcialment l'Annex 1 del Decret 5/1986, i l'adequa íntegrament a la realitat territorial determinada per la Llei 6/1987, de 4 d'abril, sobre l'organització comarcal de Catalunya (DOGC núm. 826, de 8 d'abril).

Atès el que disposa l'article 71 de la Llei 3/1982, de 23 de març;

A proposta del Conseller de Sanitat i Seguretat Social i del d'Agricultura, Ramaderia i Pesca, i d'acord amb el Consell Executiu,

Decreto:

Article 1

Els municipis que integren els diferents partits oficials veterinaris es corresponen amb els detallats a l'annex de la Llei 6/1987, de 4 d'abril, sobre l'organització comarcal de Catalunya (DOGC núm. 826, de 8 d'abril).

Article 2

Es modifica l'Annex 2 del Decret 5/1986, de 16 de gener, de reestructuració dels partits oficials veterinaris a Catalunya, d'acord amb el que figura a l'annex d'aquest Decret.

Article 3

En el partit oficial veterinari del Barcelonès i per als serveis dependents del Departament de Sanitat i Seguretat Social, es crea una segona plaça de coordinador, amb competència en els municipis de l'Hospitalet de Llobregat, Sant Just Desvern i Esplugues de Llobregat.

Disposició final

Única Es faculta els Consellers de Sanitat i Seguretat Social i d'Agricultura, Ramaderia i Pesca perquè, dins l'àmbit de les seves competències, puguin modificar la distribució de les places que s'indiquen en el Decret 5/1986, de 16 de gener, i en el present Decret.

Barcelona, 23 de setembre...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR