DECRET 305/1996, de 2 de setembre, de reestructuració de la Direcció General del Patrimoni de la Generalitat de Catalunya. (Correcció d'errada en el DOGC núm. 2267, pàg. 10278, d'11.10.1996).

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Economia i Finances
Rango de LeyDecret

NOTA. En aquest text s'han introduït les correccions d'errada publicades en el DOGC.

La Direcció General del Patrimoni té encomanades les funcions d'administració, control i conservació dels béns i drets que integren el patrimoni de la Generalitat de Catalunya.

El Decret 324/1983, de 14 de juliol, desplegat per una Ordre de 9 de febrer de 1984, va crear aquesta Direcció General dins el Departament d'Economia i Finances i l'estructurà per anar fent front de forma gradual a totes les seves funcions. Aquesta progressiva assumpció de noves activitats va fer necessari el Decret 138/1989, de 19 de maig, que va representar un primer pas en l'adequació de l'estructura a les funcions que s'estaven desenvolupant en aquell moment.

Des de la publicació d'aquell Decret, la Direcció General del Patrimoni ha continuat ampliant el volum i l'àmbit de les seves activitats a través de disposicions addicionals a les lleis de pressupostos i d'acords de govern que han representat l'ampliació de les seves funcions en el camp del patrimoni immobiliari i mobiliari i han incorporat l'actuació de la Direcció General del Patrimoni en els camps de la prevenció i gestió del risc, dels subministraments i dels ens relacionats amb la Generalitat.

L'evolució d'aquests darrers anys està suportada jurídicament per diferents decrets i acords de govern que encomanen a la Direcció General del Patrimoni noves gestions que, a més de l'increment de volum de les tasques existents, han fet necessària una progressiva adaptació provisional de les funcions del personal a les noves situacions i ara fan imprescindible ajustar novament l'estructura d'aquesta Direcció General a la realitat de la situació actual.

Per tant, atès el que disposen l'Article 81 de la Llei 3/1982, de 25 de març, del Parlament, del President i del Govern de la Generalitat de Catalunya, i els Articles 25 i 62 i següents de la Llei 13/1989, de 14 de desembre, d'organització, procediment i règim jurídic de l'Administració de Catalunya, a proposta del conseller d'Economia i Finances i d'acord amb el Govern,

Decreto:

Article 1

La Direcció General del Patrimoni de la Generalitat de Catalunya té encomanades les funcions de contractació, control, conservació, protecció i explotació dels béns i drets que integren o puguin integrar el patrimoni de la Generalitat de Catalunya, i amb aquesta finalitat exerceix les funcions que, en cada moment, li assigni la normativa vigent i totes les que li encomani el conseller d'Economia i Finances.

Article 2

La Direcció General del Patrimoni queda estructurada de la manera següent: Subdirecció General del Patrimoni Immobiliari. Àrea del Patrimoni Immaterial i Financer. Servei de Secretaria Tècnica de la Comissió Central de Subministraments. Servei de Gestió i Prevenció del Risc. Servei de Comptabilitat Patrimonial.

Article 3

Són funcions de la Subdirecció General del Patrimoni Immobiliari, sota la dependència directa de la Direcció General del Patrimoni: Organitzar, coordinar i controlar les actuacions encaminades a la contractació, conservació, control, protecció i explotació dels béns i drets que integren o puguin integrar el patrimoni immobiliari de la Generalitat de Catalunya. Vetllar per la idònia situació jurídica d'aquest patrimoni immobiliari. Coordinar, sota les directrius del director general del Patrimoni de la Generalitat, les necessitats dels diferents departaments en l'àmbit de les seves competències. Totes aquelles altres funcions que li encomani el director general del Patrimoni de la Generalitat de Catalunya.

Article 4

Depenen de la Subdirecció General del Patrimoni Immobiliari els següents serveis...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR