DECRET 261/2011, de 15 de febrer, pel qual es modifiquen el Decret 1/2011, de 4 de gener, de reestructuració del Departament de la Presidència, i el Decret 52/2011, de 4 de gener, d'estructuració del Departament d'Empresa i Ocupació.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de la Presidencia
Rango de LeyDecret

DECRET

261/2011, de 15 de febrer, pel qual es modifiquen el Decret 1/2011, de 4 de gener, de reestructuració del Departament de la Presidència, i el Decret 52/2011, de 4 de gener, d'estructuració del Departament d'Empresa i Ocupació.

El Decret 200/2010, de 27 de desembre, de creació, denominació i determinació de l'àmbit de competència dels departaments de l'Administració de la Generalitat de Catalunya, estableix al seu article 3.1.5 que és competència del Departament de la Presidència la relació amb els mitjans de comunicació, l'organització de la prestació dels serveis audiovisuals de la Generalitat i d'àmbit local, i la regulació i control dels serveis de comunicació en l'àmbit de Catalunya, i al seu article 3.12.9 que és competència del Departament d'Empresa i Ocupació les telecomunicacions i la societat de la informació.

En coherència amb aquesta distribució d'àmbits de competència, l'article 4.2.d) del Decret 52/2011, de 4 de gener, d'estructuració del Departament d'Empresa i Ocupació, atribueix a la Direcció General de Telecomunicacions i Societat de la Informació d'aquest Departament l'exercici de les competències de la Generalitat de Catalunya en matèria de planificació, gestió, ordenació, regulació, inspecció i règim sancionador dins de l'àmbit de la societat de la informació, les telecomunicacions, les comunicacions electròniques i l'espectre radioelèctric, però n'exclou expressament els serveis de comunicació audiovisual, que, d'acord amb el Decret 200/2010, de 27 de desembre, ha d'exercir el Departament de la Presidència.

El Decret 1/2011, de 4 de gener, de reestructuració del Departament de la Presidència, crea la Direcció General de Mitjans Audiovisuals del Departament de la Presidència, que està cridada a exercir les competències d'aquest Departament en l'àmbit dels serveis de comunicació audiovisual. Per raons de seguretat jurídica es considera convenient explicitar amb major detall les funcions d'aquesta unitat directiva, i adscriure-hi la Subdirecció General d'Ordenació de l'Espai de Comunicació Audiovisual, que amb l'entrada en vigor del Decret 52/2011, de 4 de gener, va passar a dependre de la Direcció General de Telecomunicacions i Societat de la Informació del Departament d'Empresa i Ocupació.

Per tot això, de conformitat amb l'article 23 de la Llei 13/2008, del 5 de novembre, de la presidència de la Generalitat i del Govern, i la Llei 13/1989, de 14 de desembre, d'organització, procediment i...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR