DECRET 67/2003, de 18 de març, de reestructuració parcial del Departament de la Presidència i d'atribució de funcions a l'Institut d'Estadística de Catalunya.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Indústria, Comerç i Turisme
Rango de LeyDecret

DECRET 67/2003, de 18 de març, de reestructuració parcial del Departament de la Presidència i d'atribució de funcions a l'Institut d'Estadística de Catalunya.

En compliment de la Resolució 1202/VI del Parlament de Catalunya, el Govern de la Generalitat, mitjançant el Decret 334/2002, de 3 de desembre, va establir una nova regulació de la coordinació dels estudis i les enquestes d'opinió continguda al Decret 25/1998, de 4 de febrer.

L'òrgan responsable d'establir els mecanismes d'aquesta coordinació entre els diferents departaments era la Direcció General d'Avaluació i Estudis, òrgan que tenia encomanada l'execució d'aquesta competència d'acord amb les previsions, les funcions i l'estructura prevista al Decret 184/2000, de 29 de maig, de reestructuració del Departament de la Presidència.

D'altra banda, la Llei 23/1998, de 30 de desembre, d'estadística de Catalunya, sotmet al seu mandat aquelles activitats que condueixen a l'obtenció, la recopilació, l'elaboració, l'ordenació sistemàtica de dades, la conservació, la publicació i la difusió de resultats, per la qual cosa es considera que a l'empara de l'assignació de funcions que possibilita l'article 10.t) d'aquesta norma, l'Institut d'Estadística de Catalunya és l'instrument idoni per a l'execució d'aquestes activitats en l'àmbit de les enquestes i els estudis d'opinió.

Aquest encàrrec o assignació de noves funcions a favor de l'Institut d'Estadística de Catalunya que realitza el Govern de la Generalitat, aconsella, per evitar duplicitats administratives, la supressió de l'actual Direcció General d'Avaluació i Estudis, la distribució de les seves funcions i la seva estructura entre la Direcció General d'Afers Interdepartamentals i l'Institut d'Estadística de Catalunya.

Atès que el Decret 34/2003, de 21 de gener, d'organització i funcionament de l'Institut d'Estadística de Catalunya, estableix la nova estructura de l'Institut, es considera el més adequat crear una nova àrea funcional en la seva organització que executi funcions, fins ara, atribuïdes a l'esmentada Direcció General d'Avaluació i Estudis;

Per això, de conformitat amb el que estableix la Llei 13/1989, de 14 de desembre, d'organització, procediment i règim jurídic de l'Administració de la Generalitat, a proposta del conseller en cap i del conseller d'Economia i Finances i d'acord amb el Govern,

Decreto:

Article 1

Supressió de la Direcció General d'Avaluació i...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR