DECRET 125/1991, de 31 de maig, de reestructuració de l'àrea dependent del conseller de Cultura.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Cultura
Rango de LeyDecret

Pel Decret 260/1990, de 23 d'octubre, es va iniciar la reestructuració de l'àrea que depèn directament del conseller de Cultura, mitjançant la creació del càrrec de cap del Gabinet del Conseller i la supressió de la Secretaria de Relacions Institucionals, la Secció de Coordinació de Relacions Culturals i el Negociat de l'Oficina de Protocol. Amb el present Decret es completa aquesta reestructuració, basada en la substitució d'òrgans administratius per llocs de treball de caràcter eventual, que és la conformació que correspon a les funcions de suport directe al conseller.

Atès l'article 61 de la Llei 13/1989, de 14 de desembre, d'organització, procediment i règim jurídic de l'Administració de la Generalitat de Catalunya; a proposta del conseller de Cultura i d'acord amb el Govern,

Decreto:

Article 1

Cap de Protocol i de Relacions Públiques 1.1 Sota la dependència directa del conseller, es crea el lloc de treball de cap de Protocol i de Relacions Públiques, de caràcter eventual, que es regirà pel que estableix el Decret 153/1987, de 4 de març. 1.2 El cap de Protocol i de Relacions Públiques té les funcions següents:

  1. Coordinar tots els aspectes de protocol relacionats amb les activitats del conseller.

  2. Atendre els visitants i convidats il·lustres del Departament.

  3. Coordinar l'ús dels espais polivalents de la seu del Departament per a reunions, exposicions i conferències.

  4. Coordinar les relacions públiques del Departament i gestionar la relació de destinataris de les trameses institucionals del Departament.

Article 2

Cap de Premsa 2.1 Sota dependència directa del conseller, es crea el lloc de treball de cap de Premsa, de caràcter eventual, que es regirà pel que estableix el Decret 153/1987, de 4 de març. 2.2 El cap de Premsa té les funcions següents:

  1. Coordinar les relacions del Departament amb els mitjans de comunicació.

  2. Donar suport al conseller en totes les gestions relatives a les relacions amb la premsa.

Article 3

Secretaria de Difusió Cultural...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR