DECRET 12/1987, de 29 de gener, pel qual s'aprova la reestructuració del Departament d'Ensenyament en unitats directives.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Educacio
Rango de LeyDecret

L'evolució del marc social i el desenvolupament de les competències que, en matèria d'ensenyament, atribueix a la Generalitat l'Estatut d'Autonomia de Catalunya aconsellen la introducció de modificacions en l'estructuració d'aquest Departament en unitats directives, que contribueixin a l'aprofundiment en la racionalització operativa i, alhora, permetin donar resposta a les exigències d'un sistema educatiu modern, eficaç i adequat a la realitat de la Catalunya del nostre temps.

Per tot el que s'ha exposat, a proposta del Conseller d'Ensenyament i d'acord amb el Consell Executiu,

Decreto:

Article únic

-1 El Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya és l'òrgan de l'Administració Autonòmica al qual corresponen la proposta i l'execució de les directrius generals del Govern de Catalunya en relació amb la política educativa.

-2 D'acord amb el que estableix l'article 80 de la Llei 3/1982, de 25 de març, sota la direcció superior del seu titular, el Departament tindrà una Secretaria General, i s'estructurarà en unitats administratives...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR