RESOLUCIÓ EDU/3706/2009, de 18 de desembre, per la qual es modifica la Resolució EDU/1279/2009, de 4 de maig, per la qual es dicten instruccions referides a la gestió de la borsa de treball per prestar serveis amb caràcter temporal com a personal interí docent i per a la compactació de les vacants i substitucions en els centres per al curs 2009-2010, modificada per la Resolució EDU/2464/2009, de 8 de setembre.

SecciónDiversos
EmisorDepartament D'Educacio
Rango de LeyResolució

RESOLUCIÓ

EDU/3706/2009, de 18 de desembre, per la qual es modifica la Resolució EDU/1279/2009, de 4 de maig, per la qual es dicten instruccions referides a la gestió de la borsa de treball per prestar serveis amb caràcter temporal com a personal interí docent i per a la compactació de les vacants i substitucions en els centres per al curs 2009-2010, modificada per la Resolució EDU/2464/2009, de 8 de setembre.

Des del dia 28 d'agost de 2009 els Serveis Territorials del Departament d'Educació i el Consorci d'Educació de Barcelona han utilitzat el procediment telemàtic, establert a la base 6 de la Resolució EDU/1279/2009, de 4 de maig, modificada per la Resolució EDU/2464/2009, de 8 de setembre, per nomenar el personal docent interí i substitut.

Una vegada consolidat el procediment telemàtic es possible introduir millores que, per una banda, permetin que l'adjudicació de vacants i substitucions s'adeqüi més a les peticions de les persones que formen part de la borsa de treball de personal docent i, per una altra, agilitin el procés de cobertura de vacants i substitucions durant el curs.

Per introduir aquestes millores es necessari modificar el procediment d'actualització i de consulta de les dades que consten a la borsa de treball de personal docent i el procediment d'adjudicació de llocs de treball vacants en règim d'interinitat i substitucions per al curs 2009-2010.

En conseqüència,

Resolc:

.1 Modificar la base 2.7 b) de la Resolució EDU/1279/2009, de 4 de maig, que queda redactada de la manera següent:

.Es motiu de baixa de la borsa de treball:

.El fet de no acceptar un nomenament ofert pels Serveis Territorials del Departament d'Educació i pel Consorci d'Educació de Barcelona que constin com a preferent..

.2 Modificar la base 6.1.3 de la Resolució EDU/1279/2009, de 4 de maig, que queda redactada de la manera següent:

.Quant a les peticions dels àmbits territorials, tot el personal interí/substitut les podrà actualitzar, tenint en compte que s'hauran de sol·licitar almenys dos àrees territorials, en el cas d'optar a fer substitucions en les comarques de Barcelona (inclòs l'àrea territorial demanada com a preferent), els dos serveis territorials a Tarragona i a les Terres de l'Ebre, en el cas d'optar a les comarques de Tarragona, i un únic servei territorial, en cas d'escollir les comarques de Girona o de Lleida.

.Una vegada escollida l'àrea territorial preferent, i per treballar a jornada sencera, es podran demanar per ordre de preferència municipis (en el cas del Consorci d'Educació de Barcelona districtes), comarques o l'àrea territorial fins completar tot el territori.

.A continuació, opcionalment, es podran demanar per ordre de preferència els municipis, comarques o l'àrea territorial on es vol treballar per cadascuna de les jornades reduïdes sense que sigui necessari completar tot el territori.

.El fet de demanar àmbits territorials per treballar a algun tipus de jornada reduïda implica l'obligatorietat d'acceptar els llos de treballs adjudicats per aquesta jornada dins d'aquests àmbits territorials.

.Per últim, s'haurà de sol·licitar el segon servei territorial o el Consorci d'Educació de Barcelona, si s'escau, i es podrà manifestar la disponibilitat per treballar en altres comarques o en altres àrees territorials diferents de l'àrea territorial demanada com a preferent..

.3 Modificar les bases 6.2.1 i 6.2.2 de la Resolució EDU/1279/2009, de 4 de maig, que queda redactada de la manera següent:

.6.2.1 Actes de nomenaments telemàtics.

.a) Accés:

.Per accedir als actes de nomenament telemàtics les persones participants hauran d'entrar a la pàgina d'internet del Departament d'Educació. Des de la pàgina inicial hauran d'anar al menú desplegable .Directe a. i seleccionar els serveis territorials...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR