DECRET 198/1982, de 7 de juliol, aprovant el text refós de la Llei reguladora del Consell Assessor de RTVE a Catalunya. (Correcció d'errades en el DOGC n. 308, p. 504, de 2.3.1983 i en el DOGC núm. 477, p. 2982, de 17.10.1984).

SecciónConcursos i Anuncis
EmisorDepartament de la Presidencia
Rango de LeyDecret

NOTA. En aquest text s'han introduït les correccions d'errada publicades en el DOGC.

De conformitat amb l'autorització concedida per l'article de la Llei 5/1982, de 6 de maig, de reforma de la Llei Reguladora del Consell Assessor de Ràdio i Televisió Espanyola a Catalunya, d'acord amb el que estableix l'article 33.1 de l'Estatut d'Autonomia i prèvia deliberació del Consell Executiu,

Decreto:

Article únic

- Aprovar el text refós de la Llei del Consell

Assessor de Ràdio i Televisió Espanyola a Catalunya.

Disposició final Aquest Decret entrarà en vigor el mateix dia de la seva publicació al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.

Barcelona, 7 de juliol de 1982

Jordi Pujol President de la Generalitat de Catalunya

Text refós de la Llei reguladora del Consell Assessor de RTVE a Catalunya

Capítol I Principis generals i àmbit d'aplicació

Article 1.- 1 D'acord amb el que estableixen l'article 16

de l'Estatut d'Autonomia de Catalunya i l'Estatut de la Ràdio i la Televisió, es crea el Consell Assessor de RTVE a l'àmbit territorial de Catalunya, que es regeix pels preceptes continguts en aquesta Llei. 2. Per a tots els efectes, la seva denominació oficial és la de Consell Assessor de Ràdio i Televisió Espanyola a Catalunya.

Capítol II Funcions

Article 2

- El Consell Assessor té les funcions següents:

  1. Assessorar sobre la proposta de programació específica i d'horari de la ràdio i la televisió en l'àmbit de Catalunya que presenti el Delegat Territorial de RTVE perquè sigui elevada, d'acord amb l'article 15 de l'Estatut de la Ràdio i la Televisió, al Director General de RTVE. En cas que la proposta de programació no recollís les recomanacions del Consell Assessor de Ràdio i Televisió Espanyola a Catalunya, haurà d'anar acompanyada preceptivament d'aquestes recomanacions.

  2. Estudiar i formular les recomanacions sobre les necessitats i la capacitat de Catalunya per assolir la descentralització adequada dels serveis de la ràdio i de la televisió, especialment pel que fa a la cadena estatal de RCE.

  3. Conèixer amb antelació suficient els plans anuals de treball, els avantprojectes de pressupostos i les memòries anuals de RTVE a Catalunya i de les seves societats, com també informar-ne.

  4. Donar parer al Director General respecte al nomenament del Delegat Territorial de RTVE a Catalunya.

  5. Assessorar i assistir directament el Delegat Territorial de RTVE en totes aquelles qüestions que afecten la recepció i el cobriment...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR