ORDRE MAB/473/2003, de 10 de novembre, per la qual es modifica l'Ordre de 26 d'octubre de 1990, de declaració del refugi de fauna salvatge de Larriba, del terme municipal d'Abrera.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Governació
Rango de LeyOrdre

ORDRE MAB/473/2003, de 10 de novembre, per la qual es modifica l'Ordre de 26 d'octubre de 1990, de declaració del refugi de fauna salvatge de Larriba, del terme municipal d'Abrera.

La finca Larriba, al terme municipal d'Abrera (Baix Llobregat), va ser declarada refugi de fauna salvatge per l'Ordre de 26 d'octubre de 1990 (DOGC núm. 1366, de 12.11.1990).

L'Ajuntament d'Abrera ha sol·licitat la modificació de l'extensió del refugi de fauna salvatge. Els propietaris del terreny i l'administrador del refugi han donat la seva conformitat a aquesta modificació.

El Consell Territorial de Caça de Barcelona ha emès un informe favorable sobre l'expedient de modificació del refugi de fauna salvatge de Larriba.

En virtut del que s'ha exposat, i d'acord amb el que preveu la Llei 3/1988, de 4 de març, de protecció dels animals;

A proposta de la Direcció General d'Activitats Cinegètiques i Pesca Continental,

Ordeno:

Article únic

Es modifica l'article 2 de l'Ordre de 26 d'octubre de 1990, de declaració del refugi de fauna salvatge de Larriba, del terme municipal d'Abrera (Baix Llobregat), el qual queda redactat de la manera següent:

"Article 2

"2.1 Denominació: refugi de fauna salvatge Larriba.

"2.2 Àmbit territorial: el refugi de fauna salvatge Larriba està ubicat a la comarca del Baix Llobregat, al terme municipal d'Abrera, amb una superfície de 15,88 ha.

2.3 Els límits del refugi de fauna salvatge Larriba es descriuen a...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR