ORDRE MAH/270/2004, de 6 de juliol, per la qual es declara refugi de fauna salvatge la finca Alt Segre, al terme municipal de Bellver de Cerdanya.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Medi Ambient i Habitatge
Rango de LeyOrdre

ORDRE MAH/270/2004, de 6 de juliol, per la qual es declara refugi de fauna salvatge la finca Alt Segre, al terme municipal de Bellver de Cerdanya.

La Fundació Territori i Paisatge, com a propietària de la finca Alt Segre, ha presentat una sol·licitud perquè aquesta finca sigui declarada refugi de fauna salvatge, atès que els terrenys que la formen són cinegèticament d'aprofitament comú.

La creació dels refugis de fauna salvatge està prevista a l'article 37 de la Llei 3/1988, de 4 de març, de protecció dels animals, com a àrees limitades per preservar la fauna, en les quals està prohibida l'activitat de caça.

El Consell de Caça de Barcelona ha emès un informe favorable sobre l'expedient de creació de refugi de fauna salvatge de la finca anomenada Alt Segre.

A proposta de la Direcció General del Medi Natural,

Ordeno:

Article 1

Es declara refugi de fauna salvatge la finca anomenada Alt Segre, situada al terme municipal de Bellver de Cerdanya, comarca de la Cerdanya, amb la finalitat de protegir les comunitats animals en el manteniment estricte dels equilibris biològics existents.

Article 2

2.1 Denominació: refugi de fauna salvatge Alt Segre.

2.2 Àmbit territorial: el refugi de fauna salvatge Alt Segre està situat ala comarca de la Cerdanya, amb una superfície de 4,06 hectàrees, al terme municipal de Bellver de Cerdanya; els seus límits es descriuen a l'annex d'aquesta Ordre i estan grafiats al plànol que consta a l'expedient.

Article 3

3.1 L'administració i el manteniment del refugi de fauna salvatge correspon a la Fundació Territori i Paisatge, propietària de la finca, d'acord amb les directrius de la Direcció General del Medi Natural del Departament de Medi Ambient i Habitatge. L'administrador de lafinca ha de presentar una memòria en la qual quedin reflectides les activitats fetes i els resultats obtinguts.

3.2 La senyalització i la conservació del refugi seran a càrrec de la propietat de la finca. La senyalització s'ha de fer d'acord amb la Resolució de 15 de febrer de 1990 de la Direcció General del Medi Natural del Departament d'Agricultura, Ramaderia i Pesca, per la qual es donen les normes complementàries per a la senyalització de les àrees de protecció de fauna salvatge (DOGC núm. 1269, de 19.3.1990).

Article 4

4.1 Al refugi de fauna salvatge Alt Segre queda prohibit qualsevol tipus d'activitat cinegètica.

4.2 Quan concorrin raons d'ordre biològic, científic o tècnic...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR