ORDRE MAB/29/2002, de 25 de gener, per la qual es declara refugi de fauna salvatge la finca de La Clusella i El Pujalt, al terme municipal de Castellcir.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Governació
Rango de LeyOrdre

ORDRE

MAB/29/2002, de 25 de gener, per la qual es declara refugi de fauna salvatge la finca de La Clusella i El Pujalt, al terme municipal de Castellcir.

El senyor Llogari Galí i Servet, com a propietari de la finca La Clusella i El Pujalt, ha presentat una sol·licitud perquè la dita finca sigui declarada refugi de fauna salvatge, atès que els terrenys que la componen són cinegèticament d'aprofitament comú, d'acord amb el que disposen la Llei de caça, de 4 d'abril de 1970, i el seu Reglament de 25 de març de 1971.

La creació dels refugis de fauna salvatge es preveu a l'article 37 de la Llei 3/1988, de 4 de març, de protecció dels animals, com a àrees limitades per preservar la fauna, en les quals està prohibida l'activitat de caça.

El Consell Territorial de Caça de Barcelona ha emès informe favorable sobre l'expedient de creació de refugi de fauna salvatge de la finca anomenada La Clusella i El Pujalt.

A proposta de la Direcció General de Patrimoni Natural i del Medi Físic,

Ordeno:

Article 1

Es declara refugi de fauna salvatge la finca de La Clusella i El Pujalt, al terme municipal de Castellcir, amb la finalitat de protegir les comunitats animals en el manteniment estricte dels equilibris biològics existents.

Article 2

2.1 Denominació: refugi de fauna salvatge La Clusella i El Pujalt.

2.2 Àmbit territorial: el refugi de fauna salvatge La Clusella i El Pujalt està ubicat a la comarca del Vallès Oriental, al terme municipal de Castellcir, amb una superfície de 271 hectàrees.

2.3 Limita amb els paratges següents:

Nord: masos Pujalt i Marfà.

Est: mas Padrós d'Esteban Prats.

Sud: mas La Clusella, part del mas Sala i el coll de Sant Llogari.

Oest: límit alineat amb el serrat dels Llamps. Mas Clusella.

Article 3

3.1 L'administració i el manteniment del refugi de fauna salvatge corresponen al senyor Llogari Galí i Servet, com a propietari de la finca, d'acord amb les directrius de la Direcció General de Patrimoni Natural i del Medi Físic del Departament de Medi Ambient. L'administrador de la finca haurà de presentar anualment una memòria en la qual quedin reflectides les activitats realitzades i els resultats obtinguts.

3.2 La senyalització del refugi serà a càrrec dels seus propietaris, d'acord amb la Resolució de 15 de febrer de 1990 de la Direcció General del Medi Natural del Departament d'Agricultura, Ramaderia i Pesca, per la qual es donen les normes complementàries per a la...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR