ORDRE CMC/103/2009, de 5 de març, per la qual s'aproven les bases que han de regir la concessió de beques per a la realització de treballs de recerca sobre el patrimoni etnològic de Catalunya.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Cultura i Mitjans de Comunicacio
Rango de LeyOrdre

ORDRE

CMC/103/2009, de 5 de març, per la qual s'aproven les bases que han de regir la concessió de beques per a la realització de treballs de recerca sobre el patrimoni etnològic de Catalunya.

Atesa la necessitat de fomentar el coneixement, la difusió i l'estudi dels elements del patrimoni etnològic de Catalunya;

Vistos els articles 87 i següents del Text refós de la Llei de finances públiques de Catalunya, aprovat mitjançant el Decret legislatiu 3/2002, de 24 de desembre, i els preceptes de caràcter bàsic de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions,

Ordeno:

Article únic

S'aproven les bases que han de regir la concessió de beques per a la realització de treballs de recerca sobre el patrimoni etnològic de Catalunya, que consten a l'annex d'aquesta Ordre.

Disposició derogatòria

Es deroga l'Ordre CMC/22/2008, de 21 de gener, per la qual s'aproven les bases que han de regir la concessió de beques per a la realització de treballs de recerca sobre el patrimoni etnològic de Catalunya (DOGC núm. 5061, d'1.2.2008).

Disposició final

Aquesta Ordre entra en vigor l'endemà de la seva publicació al DOGC.

Barcelona, 5 de març de 2009

Joan Manuel Tresserras i Gaju

Conseller de Cultura i Mitjans de Comunicació

Annex

Bases

.1 Objecte

1.1 L'objecte d'aquestes beques és la realització de treballs de recerca sobre el patrimoni etnològic de Catalunya durant l'any de publicació de la convocatòria.

1.2 Les beques que es concedeixen d'acord amb aquestes bases són compatibles amb l'obtenció d'altres subvencions, ajudes, ingressos o recursos per a la mateixa finalitat procedents de qualsevol administració o ens públic o privat, nacionals, de la Unió Europea o d'organismes internacionals. La suma de les subvencions compatibles amb aquests fons en cap cas pot superar el cost total de l'activitat subvencionada, sens perjudici del que preveuen les bases 4.3 i 15.

1.3 Aquests fons no són compatibles amb els ajuts que per al mateix objecte s'obtinguin del Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació de la Generalitat de Catalunya, o entitat vinculada o participada per aquest.

.2 Destinataris/àries

Poden optar a aquestes beques totes les persones físiques i agrupacions de persones físiques sense personalitat jurídica que, a títol individual o col·lectiu, presentin projectes relatius a treballs de recerca sobre el patrimoni etnològic de Catalunya.

.3 Requisits

Els treballs de recerca sobre el patrimoni etnològic de Catalunya hauran d'estar redactats en llengua catalana i elaborats d'acord amb les pautes especificades pel Centre de Promoció de la Cultura Popular i Tradicional Catalana que es comunicaran als/les becaris/àries en el moment de la notificació de la concessió de la beca.

.4 Quantia

4.1 L'atorgament d'aquestes beques estarà condicionat a l'aprovació del pressupost anual i a l'existència de les disponibilitats pressupostàries corresponents.

4.2 La quantia de cada beca oscil·la entre un mínim de 3.000,00 euros i un màxim de 6.000,00 euros, en funció de la puntuació obtinguda d'acord amb els criteris de valoració establerts a la base 8.

4.3 En el cas que una part del finançament de l'activitat correspongui a subvencions de qualsevol administració o ens públic o privat, nacionals, de la Unió Europea o d'organismes internacionals, el càlcul de l'aportació del Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació s'efectuarà descomptant del cost total l'import de les subvencions atorgades per aquests organismes.

.5 Documentació

Les sol·licituds han d'anar acompanyades de la documentació següent:

5.1 Documentació general:

  1. Fotocòpia compulsada del document d'identitat i número d'identificació fiscal del / de la sol·licitant de la beca. No cal aportar el document d'identitat i el NIF si s'autoritza l'òrgan gestor a consultar les dades d'identitat. Aquesta autorització ha de constar en el formulari de sol·licitud normalitzat.

  2. Quan s'actuï en nom d'altri, fotocòpia compulsada del document d'identitat de la persona signant i de la documentació acreditativa de la representació amb què actua. No cal aportar el document d'identitat si s'autoritza l'òrgan gestor a consultar les dades d'identitat. Aquesta autorització ha de constar en el formulari de sol·licitud normalitzat.

  3. ...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR