RESOLUCIÓ TRE/2433/2002, d'11 de juliol, per la qual es disposa el registre i la publicació del Conveni col·lectiu de treball de l'empresa Productos del Café, SA, per a l'any 2002 (codi de conveni núm. 4300841).

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Treball
Rango de LeyResolució

RESOLUCI”

TRE/2433/2002, d'11 de juliol, per la qual es disposa el registre i la publicaciÛ del Conveni col∑lectiu de treball de l'empresa Productos del CafÈ, SA, per a l'any 2002 (codi de conveni n˙m. 4300841).

Vist el text del Conveni col∑lectiu de treball de l'empresa Productos del CafÈ, SA, subscrit per les parts negociadores en data 21 de juny de 2002 i presentat per les mateixes parts en data 27 de juny de 2002, i de conformitat amb el que estableixen l'article 90.2 i 3 del Reial decret legislatiu 1/1995, de 24 de marÁ, pel qual s'aprova el Text refÛs de la Llei de l'Estatut dels treballadors; i els articles 11.2 i 37.4 de la Llei org‡nica 4/1979, de 18 de desembre, de l'Estatut d'autonomia de Catalunya,

Resolc:

-1††Disposar el registre del Conveni col∑lectiu de treball de l'empresa Productos del CafÈ, SA, per a l'any 2002, en el Registre de convenis de la DelegaciÛ Territorial del Departament de Treball a Tarragona.

-2††Disposar-ne la publicaciÛ en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.

Notifiqueu aquesta ResoluciÛ a la ComissiÛ Negociadora del Conveni col∑lectiu.

Tarragona, 11 de juliol del 2002

Montserrat G¸ell i AnglËs

Delegada territorial de Tarragona en funcions

TraducciÛ del text original signat per les parts

CONVENI

col∑lectiu de treball de l'empresa Productos del CafÈ, SA, de Reus, per a l'any 2002

CapÌtol 1

ExtensiÛ i vigËncia

Article 1

¿mbit territorial

Aquest Conveni col∑lectiu Ès de compliment obligat per totes les dependËncies de l'empresa Productos del CafÈ, SA, ubicada a Reus (Tarragona), autovia de Tarragona a Reus, s/n.

Article 2

¿mbit personal

Les normes d'aquest Conveni afecten tots els treballadors que prestin els seus serveis a l'empresa Productos del CafÈ, SA, amb les excepcions seg¸ents:

a)†Els c‡rrecs d'alta direcciÛ, govern o consell.

b)†Les persones a les quals se'ls hagi encomanat algun servei sense subjecciÛ a la jornada i que no figuren a la plantilla de l'empresa.

c)†Les persones que pertanyen als grups tËcnics, administratius i mercantils en allÚ relatiu exclusivament a retribucions del capÌtol 2, en tant que segueixen un sistema de determinaciÛ salarial diferent.

Article 3

Durada

Aquest Conveni tÈ una durada d'1 any, a comptar des del primer de gener de 2002 fins el 31 de desembre de 2002, data en la qual s'entÈn denunciat autom‡ticament llevat que ambdues parts, pactin el contrari.

Article 4

VigËncia

Aquest Conveni comenÁa a regir amb efectes econÚmics, socials i laborals, des del primer de gener de 2002, amb independËncia de la data de la seva signatura.

CapÌtol 2

Condicions econÚmiques

Article 5

Salari base

El personal ha de percebre mensualment el salari base que es fixa en l'annex 1 d'aquest Conveni col∑lectiu.

Article 6

Complement d'activitat

Es fixa un complement d'activitat que s'ha de percebre per mesos, i de conformitat amb la taula que figura en l'annex 1.

Article 7

Pagues extraordin‡ries

L'empresa ha d'abonar als seus treballadors l'import de 30 dies de salari base, complement d'activitat i complement per anys de servei a cada una de les pagues extraordin‡ries d'estiu i de Nadal.

Les persones que hagin ingressat o que cessin durant l'any, han de percebre aquestes gratificacions en proporciÛ al temps treballat durant aquest any.

Article 8

ParticipaciÛ en beneficis

D'acord amb l'estipulat a l'OrdenanÁa laboral i amb car‡cter de participaciÛ en beneficis, l'empresa ha d'abonar als seus treballadors, una gratificaciÛ, dintre del primer trimestre de cada any, equivalent a una mensualitat del salari base, complement d'activitat i complement d'anys de servei, si n'hi ha. Les persones que hagin ingressat o cessin durant l'any, han de percebre aquesta gratificaciÛ en proporciÛ al temps treballat durant aqueix any.

Article 9

Complement d'anys de servei

Com a premi a la seva permanËncia a l'empresa els treballadors i les treballadores han de percebre en concepte de complement d'anys de servei un import ˙nic de 23,87 euros per quadrienni, en cada una de les 12 mensualitats i 3 gratificacions extraordin‡ries, Ès a dir 357 euros anuals brutes per quadrienni. La xifra anual obtinguda aixÌ s'ha d'arrodonir al euro superior.

Article 10

Personal a temps parcial

Ha de percebre les retribucions proporcionalment al temps treballat, en relaciÛ amb la jornada anual que figura en aquest Conveni.

CapÌtol 3

Condicions laborals

Article 11

Vacances

El personal afectat per aquest Conveni, ha de gaudir d'unes vacances anuals de 30 dies naturals.

Els treballadors i les treballadores des de l'any que compleixin 50 anys d'edat tenen dret a un dia addicional de vacances; a 2 dies des de l'any que compleixin 53 anys; a 3 dies des del que en compleixin 56; i a 4 dies l'any que en compleixin 59.

Des de l'any en quË compleixin 60 anys d'edat, els treballadors i les treballadores tenen dret a 37 dies naturals de vacances.

D'acord amb els representants dels treballadors i treballadores s'acorda que les vacances s'han d'efectuar en torns organitzats, en els perÌodes establerts...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR