DECRET 111/1985, de 25 d'abril, pel qual es crea el Registre de societats agràries de transformació de Catalunya.

SecciónConcursos i Anuncis
EmisorDepartament D'Agricultura, Ramaderia i Pesca
Rango de LeyDecret

NOTA. En aquest text s'han introduït les modificacions que estableix el Decret 187/1994.

Atès que pel Reial Decret 224/1985, de 6 de febrer, van ser traspassats a la Generalitat de Catalunya les funcions i els serveis de l'Administració de l'Estat en matèria de societats agràries de transformació, els quals foren adscrits al Departament d'Agricultura, Ramaderia i Pesca mitjançant el Decret 65/1985, d'1 de març;

Atesa la necessitat de crear el Registre de Societats agràries de transformació de Catalunya, a proposta del Conseller d'Agricultura, Ramaderia i Pesca i d'acord amb el Consell Executiu,

Decreto:

Article primer

- Es crea, dins el Departament

d'Agricultura, Ramaderia i Pesca de la Generalitat de Catalunya, el Registre de societats agràries de transformació de Catalunya, d'ara en endavant Registre.

Article segon

- El Registre, sota la dependència immediata

del Secretari General del Departament d'Agricultura, Ramaderia i Pesca, estarà a càrrec del Servei Jurídic.

Article tercer

- El Registre tindrà com a finalitat la

inscripció de les societats agràries de transformació de Catalunya, així com la seva qualificació, la inscripció i la certificació dels seus actes quan així ho estableixi la normativa vigent.

Article quart

- Eficàcia del Registre.

  1. L'eficàcia del Registre es defineix pels principis de publicitat material i formal, legalitat i legitimació. 2. El Registre és públic. Se suposa que el contingut dels llibres d'aquest Registre és conegut de tots i no podrà invocar-se la seva ignorància. 3. Els documents subjectes a inscripció no inscrits no produiran efectes de tercers de bona fe. 4. Les societats agràries de transformació gaudiran de personalitat jurídica i plena capacitat d'obrar per al compliment de les seves finalitats des de la seva inscripció al Registre.

Article cinquè

- El Registre de societats agràries de

transformació és únic i s'organitza mitjançant els següents instruments:

  1. Un llibre d'inscripció de societats agràries de transformació, en el qual es produiran els assentaments previstos per les disposicions vigents.

  2. Un arxiu, en el qual es dipositarà un exemplar dels estatuts de les societats agràries de transformació o dels documents que es presentin.

  3. Un fitxer de les societats agràries de transformació.

Article sisè

- Les sol·licituds d'inscripció al Registre

es...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR