ORDRE AAR/476/2009, de 3 de novembre, de modificació de l'Ordre ARP/60/2006, de 16 de febrer, per la qual s'aprova el Reglament de la Denominació d'Origen Conca de Barberà.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Agricultura, Alimentacio i Accio Rural
Rango de LeyOrdre

BODY LINK="#0000ff" VLINK="#800080">

ORDRE

AAR/476/2009, de 3 de novembre, de modificació de l'Ordre ARP/60/2006, de 16 de febrer, per la qual s'aprova el Reglament de la Denominació d'Origen Conca de Barberà.

La Denominació d'Origen Conca de Barberà ha considerat necessària la modificació del seu Reglament aprovat per l'Ordre ARP/60/2006, de 16 de febrer, per tal d'ampliar la seva zona de producció. En aquest sentit, ha elevat la proposta de modificació a l'INCAVI, d'acord amb el que preveu l'article 7 del Decret 474/2004, de 28 de desembre, pel qual es desenvolupa la Llei 15/2002, de 27 de juny, d'ordenació vitivinícola, que regula el procediment de modificació dels reglaments de les denominacions d'origen vitivinícoles, i ha aportat un informe tècnic en el qual es consideren les dades agronòmiques, edafoclimàtiques i ambientals de la zona, en compliment del que estableix l'apartat tercer de l'esmentat article. D'altra banda, els serveis tècnics de l'Institut Català de la Vinya i del Vi han emès un informe tècnic valorant positivament l'ampliació, d'acord amb el que estableix l'article 4.3 de la Llei 15/2002.

Així mateix, l'apartat cinquè de l'article 7 del Decret 474/2004, de 28 de desembre, estableix que la modificació s'efectua mitjançant una ordre de la persona titular del Departament d'Agricultura, Ramaderia i Pesca de Catalunya, amb la proposta prèvia de la persona titular de l'Institut Català de la Vinya i el Vi.

La proposta d'ampliació afecta uns polígons cadastrals i parcel·les del terme municipal de Vilanova de Prades.

Valorats la sol·licitud del Consell Regulador de la Denominació d'Origen Conca de Barberà de modificar l'annex 2 esmentat del seu Reglament, i l'informe tècnic emès pels serveis tècnics de l'Institut Català de la Vinya i el Vi;

D'acord amb la proposta de la persona titular de l'Institut Català de la Vinya i el Vi;

D'acord amb el dictamen de la Comissió Jurídica Assessora, i en ús de les atribucions que m'han estat conferides,

Ordeno:

Article únic

Es dóna nova redacció a la zona de producció que estableix l'annex 2 de l'Ordre ARP/60/2006, de 16 de febrer, per la qual s'aprova el Reglament de la Denominació d'Origen Conca de Barberà de la manera següent:

Zona de producció

Barberà de la Conca

Blancafort

Conesa

L'Espluga de Francolí

Forès

Montblanc

Pira

Rocafort de Queralt

Sarral

Senan

Solivella

Vallclara

Vilaverd

Vimbodí

I els polígons cadastrals 11, 16, 20, 21 i la parcel·la 23 del polígon...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR