DECRET 104/2002, de 2 d'abril, de modificació del Decret 133/2001, de 29 de maig, sobre la regulació de la borsa de treball per prestar serveis amb caràcter temporal com a personal interí docent.

SecciónDisposicions Generals
EmisorInstitut Català de Seguretat Viària
Rango de LeyDecret

DECRET

104/2002, de 2 d'abril, de modificació del Decret 133/2001, de 29 de maig, sobre la regulació de la borsa de treball per prestar serveis amb caràcter temporal com a personal interí docent.

El Decret 133/2001, de 29 de maig, regula el procediment de selecció mitjançant convocatòria pública de concurs de mèrits per formar part de la borsa de treball per cobrir places vacants o substitucions temporals en règim d'interinitat en centres docents públics d'ensenyaments no universitaris, el procediment de gestió de la borsa de treball docent, i estableix els requisits exigits per ser nomenat en cadascun dels cossos docents, el barem de mèrits que s'utilitza per a l'ordenació dels aspirants dintre de cada cos i especialitat i, per últim, els criteris i requisits específics per a l'adjudicació de les destinacions en règim d'interinitat.

A l'annex d'aquest Decret s'especifica la concordança de les titulacions i la formació amb les especialitats docents, pel que fa al cos de mestres, i la taula de concordances amb les titulacions amb les especialitats docents, pel que fa a la resta de cossos docents.

Atès que contínuament apareixen especialitats de titulacions i titulacions no recollides en aquest annex i que poden ser concordants amb les especialitats docents, és necessari incloure-hi noves titulacions.

En virtut d'això, amb el tràmit previ de consulta i participació amb els representants del personal al servei de les administracions públiques, a proposta de...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR