ORDRE IRP/470/2010, de 4 d'octubre, de regulació de diversos negociats del Departament d'Interior, Relacions Institucionals i Participació.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Interior, Relacions Institucionals i Participacio
Rango de LeyOrdre

ORDRE

IRP/470/2010, de 4 d'octubre, de regulació de diversos negociats del Departament d'Interior, Relacions Institucionals i Participació.

Mitjançant el Decret 243/2007, de 6 de novembre, d'estructura del Departament d'Interior, Relacions Institucionals i Participació, es va reunificar, en un sol text normatiu, tota l'estructura del Departament, tant la relativa als cossos operatius com a la resta de personal adscrit al Departament.

Amb la finalitat de cloure el procés d'estructuració esmentat és convenient procedir a adaptar l'estructura vigent relativa als negociats per tal d'adequar-ne la denominació, determinar-ne la dependència orgànica i també la descripció de les funcions que els pertoquen, d'acord amb la disposició transitòria tercera del Decret 243/2007, de 6 de novembre.

Per això, de conformitat amb el que disposa l'article 25.2 de la Llei 13/1989, de 14 de desembre, d'organització, procediment i règim jurídic de l'Administració de la Generalitat de Catalunya,

Ordeno:

Capítol 1

Dels negociats de la Secretaria General

Article 1

1.1 El Negociat de Gestió de Contractes depèn de la Secció de Contractació del Servei de Contractació i Patrimoni de la Subdirecció General de Gestió Econòmica i Contractació de la Direcció de Serveis.

1.2 Al Negociat de Gestió de Contractes li corresponen les funcions següents:

  1. Classificar les propostes de contractació que entren al Servei de les diferents unitats orgàniques.

  2. Gestionar i controlar els expedients de contractació del Departament.

  3. Gestionar l'arxiu de la documentació i de tots els expedients de contractació.

  4. Qualsevol altra funció que se li encomani.

Article 2

2.1 El Negociat d'Oficina Pressupostària depèn de la Secció de Gestió Pressupostària del Servei de Gestió Econòmica de la Subdirecció General de Gestió Econòmica i Contractació de la Direcció de Serveis.

2.2 Al Negociat d'Oficina Pressupostària li corresponen les funcions següents:

  1. Col·laborar en la preparació de tota la documentació relativa a l'avantprojecte i el projecte del pressupost del Departament, i dur a terme el seu seguiment i modificació.

  2. Gestionar i controlar tota la documentació comptable a tramitar per al seu pagament al Departament d'Economia i Finances.

  3. Preparar la documentació necessària per resoldre les objeccions formulades per la Intervenció delegada.

  4. Informar proveïdors i auditors en relació amb les dades comptables que els afectin.

  5. Qualsevol altra funció que se li encomani.

Article 3

3.1 El Negociat de Coordinació Pressupostària depèn de la Secció de Gestió Pressupostària del Servei de Gestió Econòmica de la Subdirecció General de Gestió Econòmica i Contractació de la Direcció de Serveis.

3.2 Al Negociat de Coordinació Pressupostària li corresponen les funcions següents:

  1. Gestionar el registre mecanitzat de factures i justificants.

  2. Actualitzar els expedients de modificació pressupostària.

  3. Preparar informes i quadres de seguiment de l'execució pressupostària.

  4. Informar de l'estat de les despeses gestionades.

  5. Gestionar l'arxiu unitari de la documentació comptable i pressupostària.

  6. Qualsevol altra funció que se li encomani.

Article 4

4.1 El Negociat d'Habilitació depèn del Servei de Gestió Econòmica de la Subdirecció General de Gestió Econòmica i Contractació de la Direcció de Serveis.

4.2 Al Negociat d'Habilitació li corresponen les funcions següents:

  1. Gestionar i controlar el fons de maniobra i els diners a justificar dels serveis generals.

  2. Fer el seguiment i gestionar la caixa d'habilitació de la Secretaria General i de les seves subhabilitacions.

  3. Elaborar les actes d'arqueig de l'habilitació de la Secretaria General i de les seves subhabilitacions.

  4. Confeccionar i tramitar els documents comptables referents a les ordres de pagament a justificar dels serveis generals i dels serveis territorials del Departament.

  5. Qualsevol altra funció que se li encomani.

Article 5

5.1 El Negociat d'Administració de Personal depèn de la Secció de Gestió de Personal del Servei de Personal de la Subdirecció General de Recursos Humans i Relacions Laborals de la Direcció de Serveis.

5.2 Al Negociat d'Administració de Personal li corresponen les funcions següents:

  1. Gestionar les propostes de contractació de personal interí i laboral presentades per les diferents unitats del Departament i organismes autònoms que en depenen, a fi de verificar-ne la seva viabilitat i realitzar els tràmits de nomenament d'aquest personal.

  2. Informar les diferents unitats sobre el compliment de requisits inherents a cada lloc de treball proposat per a la seva cobertura mitjançant nomenament de personal interí o laboral.

  3. Col·laborar amb els tribunals o òrgans selectius en la gestió administrativa de les convocatòries d'accés o canvi de destinació de personal laboral.

  4. Gestionar l'execució de les ordres judicials d'embargament salarial.

  5. Qualsevol altra funció que se li encomani.

Article 6

6.1 El Negociat de Gestió Administrativa i Coordinació depèn del Servei de Personal de la Subdirecció General de Recursos Humans i Relacions Laborals de la Direcció de Serveis.

6.2 Al Negociat de Gestió Administrativa i Coordinació li corresponen les funcions següents:

  1. Gestionar i preparar els expedients sobre situacions administratives, comissions de servei i encàrrec de funcions del personal d'administració, del cos de bombers de la Generalitat i del cos de la policia de la Generalitat-mossos d'esquadra.

  2. Establir tot el sistema de gestió de la documentació del Servei de Personal seguint els criteris establerts pel Sistema General de Gestió de la Documentació...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR