ORDRE AAR/268/2008, de 28 de maig, per la qual s'aproven les bases reguladores del Premi al/a la millor jove artesà/ana alimentari/ària innovador/a i es convoca el corresponent a l'any 2008.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Agricultura, Alimentacio i Accio Rural
Rango de LeyOrdre

ORDRE

AAR/268/2008, de 28 de maig, per la qual s'aproven les bases reguladores del Premi al/a la millor jove artesà/ana alimentari/ària innovador/a i es convoca el corresponent a l'any 2008.

El nostre país presenta una gran tradició artesana alimentària, i per aquest motiu des de fa anys la Generalitat de Catalunya ha reconegut i fomentat els valors econòmics, culturals i socials que representa l'artesania alimentària mitjançant el desenvolupament de la normativa que la regula.

Mitjançant l'Ordre ARP/81/2003, de 21 de febrer (DOGC núm. 3835, de 4.3.2003), el Departament d'Agricultura, Alimentació i Acció Rural (DAR) va crear el Premi al/a la millor jove artesà/ana alimentari/ària innovador/a, amb la finalitat de fomentar actuacions innovadores i capdavanteres que esdevinguessin pautes per millorar la qualitat i la bona imatge dels productes artesans de Catalunya i guardonar l'esforç dels/de les joves artesans/es alimentaris/àries en la recuperació, la innovació, la diversificació i el disseny d'aquests productes.

Valorats els resultats aconseguits en les edicions anteriors, es considera convenient convocar el Premi al/a la millor jove artesà/ana alimentari/ària innovador/a per a l'any 2008.

De conformitat amb el Reglament CE 1998/2006, de la Comissió, de 15 de desembre, sobre l'aplicació dels articles 87 i 88 del Tractat CE als ajuts de minimis, a proposta de la Direcció General d'Alimentació, Qualitat i Indústries Agroalimentàries, i en ús de les atribucions que m'han estat conferides pel Decret legislatiu 3/2002, de 24 de desembre, pel qual s'aprova el Text refós de la Llei de finances públiques de Catalunya,

Ordeno:

Article 1

Aprovació de les bases i convocatòria

L'objecte d'aquesta Ordre és convocar el Premi al/a la millor jove artesà/ana alimentari/ària innovador/a corresponent a l'any 2008, i aprovar-ne les bases reguladores que figuren com a annex d'aquesta Ordre.

Article 2

Termini de presentació de candidatures

El termini de presentació de candidatures és d'un mes a partir de l'endemà de la publicació d'aquesta Ordre al DOGC.

Article 3

Quantia màxima

El Premi que estableix aquesta Ordre va a càrrec de la partida pressupostària AG06 D/483000100/6130 dels pressupostos del DAR per a l'any 2009, i està dotat amb la quantitat de 4.000,00 euros.

Article 4

Premi

Aquests premis, que tenen la naturalesa d'ajuts, se sotmeten al Reglament CE 1998/2006, de 15 de desembre, de la Comissió, sobre aplicació dels articles 87 i 88 del Tractat de la Comunitat Europea als ajuts de minimis. En virtut d'aquest reglament el total d'ajuts de minimis atorgats a una persona beneficiària no podrà excedir de 200.000 euros bruts durant l'exercici fiscal en curs...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR