ORDRE IRP/529/2009, de 27 de novembre, per la qual s'aproven les bases reguladores del Premi Josep Maria Vilaseca i Marcet, i es convoca la tercera edició corresponent a l'any 2010.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Interior, Relacions Institucionals i Participacio
Rango de LeyOrdre

ORDRE

IRP/529/2009, de 27 de novembre, per la qual s'aproven les bases reguladores del Premi Josep Maria Vilaseca i Marcet, i es convoca la tercera edició corresponent a l'any 2010.

Segons el que disposa el Decret 383/1984, de 22 de desembre, modificat pel Decret 122/2000, de 20 de març, l'Institut d'Estudis Autonòmics del Departament d'Interior, Relacions Institucionals i Participació té la funció de promoure l'estudi i la recerca sobre les autonomies polítiques territorials a l'Estat espanyol i a l'estranger en els aspectes constitucional, polític, econòmic, social i administratiu, amb especial atenció al règim d'autonomia de Catalunya.

Per això, atès el que disposa el capítol 9 del Text refós de la Llei de finances públiques de Catalunya, aprovat pel Decret legislatiu 3/2002, de 24 de desembre, a proposta de l'Institut d'Estudis Autonòmics i en ús de les facultats que em confereix l'article 12 de la Llei 13/1989, de 14 de desembre, d'organització, procediment i règim jurídic de l'Administració de la Generalitat de Catalunya, amb els informes previs de l'Àrea d'Assessorament Jurídic en l'àmbit de Relacions Institucionals i Participació i de la Intervenció Delegada,

Ordeno:

Article 1

Objecte

1.1 Aprovar les bases reguladores del Premi Josep Maria Vilaseca i Marcet de l'Institut d'Estudis Autonòmics per a estudis sobre autonomia política i federalisme, que consten a l'annex d'aquesta Ordre.

1.2 Obrir la convocatòria de la tercera edició del Premi corresponent a l'any 2010.

Article 2

Termini de presentació de les sol·licituds

El termini de presentació de sol·licituds començarà l'endemà de la publicació d'aquesta Ordre al DOGC i expirarà el 15 de setembre de 2010.

Article 3

Aplicació pressupostària i import màxim previst

La dotació del premi és de 25.000 euros, inclosos els impostos que siguin pertinents aplicar i resta condicionada a l'existència de crèdit adequat i suficient en l'aplicació pressupostària IT0505D/483000100/1310 o partida equivalent del pressupost per a l'any 2010, de la Generalitat de Catalunya.

Article 4

Òrgans competents per a la tramitació i la resolució del procediment

Correspon al director de l'Institut d'Estudis Autonòmics l'atorgament del premi que preveu aquesta convocatòria.

Disposició final

Aquesta Ordre entrarà en vigor l'endemà de la seva publicació al DOGC.

Barcelona, 27 de novembre de 2009

Joan Saura i Laporta

Conseller d'Interior,

Relacions...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR