DECRET 106/1999, de 19 d'abril, pel qual es regulen el finançament i el control de la comptabilitat electoral i l'adjudicació de subvencions per a les eleccions al Consell General d'Aran de 1999.

SecciónDisposicions Generals
Rango de LeyDecret

DECRET

106/1999, de 19 d'abril, pel qual es regulen el finançament i el control de la comptabilitat electoral i l'adjudicació de subvencions per a les eleccions al Consell General d'Aran de 1999.

Convocades les eleccions al Consell General d'Aran pel Decret 103/1999, de 19 d'abril;

Atès el que regula la disposició final 1 de la Llei 16/1990, sobre el règim especial d'Era Val d'Aran, en concordança amb l'article 2 del Decret 105/1999, de 19 d'abril, sobre normes complementàries, i amb l'article 1.2 i la disposició addicional 1 de la Llei orgànica 5/1985, de 19 de juny, del règim electoral general i les seves modificacions posteriors, a proposta del conseller de Governació i amb la deliberació prèvia del Govern,

Decreto:

Article 1

1.1 L'Administració de la Generalitat subvencionarà les despeses que s'originin per les activitats electorals de les eleccions al Consell General d'Era Val d'Aran amb càrrec a la partida 21.05.226.07 del vigent pressupost aprovat per la Llei 20/1998, de 29 de desembre, i d'acord amb les regles següents:

a) Trenta-quatre mil cent setanta-vuit pessetes per cada conseller electe.

b) Seixanta-vuit pessetes per cada un dels vots obtinguts per cada candidatura almenys un membre de la qual hagi estat proclamat conseller.

c) Vint-i-vuit pessetes per cada elector d'una circumscripció electoral per les despeses originades per la tramesa directa i personal als electors dels sobres i les paperetes electorals, o de propaganda i publicitat electoral, sempre que la candidatura obtingui un escó en aquesta circumscripció i hagi presentat llistes en tots els municipis d'Era Val d'Aran.

1.2 Cap partit, federació, coalició o agrupació no pot superar en les presents eleccions, per despeses electorals, el límit que resulti de multiplicar per 14 pessetes el nombre d'habitants de població de dret de les circumscripcions electorals on presentin candidatures. La quantitat resultant de l'operació anterior podrà incrementar-se en raó de dues-centes mil pessetes per cada circumscripció on aquells presentin candidatures.

La quantitat subvencionada a què fa referència l'apartat 1.1.c) no s'inclourà dins aquest límit. No obstant això, s'haurà de justificar la realització efectiva de l'activitat per la qual s'atorga la subvenció.

Article 2

2.1 El Departament de Governació podrà instrumentar la concessió de bestretes als partits polítics, federacions...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR