DECRET 385/2004, de 21 de setembre, pel qual es regulen l'estructura i les funcions de l'Oficina de la Presidència de la Generalitat.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Indústria, Comerç i Turisme
Rango de LeyDecret

DECRET 385/2004, de 21 de setembre, pel qual es regulen l'estructura i les funcions de l'Oficina de la PresidËncia de la Generalitat.

El Decret 296/2003, de 20 de desembre, de creaciÛ, denominaciÛ i determinaciÛ de l'‡mbit de competËncia delsdepartaments de l'AdministraciÛ de la Generalitat de Catalunya, atribueix al Departament de la PresidËncia el suport directe, l'assistËncia i l'assessorament tËcnic al President de la Generalitat de Catalunya (article 3.1.1). L'actual estructura d'aquest Departament preveu l'existËncia del Gabinet de la PresidËncia, com a Úrgan adscrit a la Secretaria General del Departament.

La import‡ncia i alhora l'especificitat de les funcions relacionades amb l'assistËncia i assessorament tËcnic a la PresidËncia de la Generalitat aconsellen crear una estructura diferenciada de la Secretaria General del Departament que, tot i adscriure's org‡nicament al Departament de la PresidËncia, depengui directament del president o presidenta de la Generalitat. Al mateix temps, Ès convenient reforÁar l'esmentada estructura per tal que el president o presidenta de la Generalitat pugui exercir amb la m‡xima efic‡cia les seves funcions d'alta representaciÛ de la instituciÛ i de direcciÛ i coordinaciÛ de l'acciÛde Govern, i les altres que li atribueix l'ordenament jurÌdic vigent.

En conseq¸Ëncia, aquest Decret regula la nova Oficina de la PresidËncia de la Generalitat, integrada per l'actual Gabinet de la PresidËncia, i altres Úrgans que fins ara tambÈ s'adscrivien a la Secretaria General del Departament i que realitzen tasques de suport i assistËncia, ja sigui de car‡cter tËcnic o administratiu, com ara la DirecciÛ d'An‡lisi i Prospectiva i el Gabinet TËcnic de Suport. A mÈs, formar‡ part tambÈ de la nova estructura l'Oficina de ComunicaciÛ de la PresidËncia, que ha de dirigir la polÌtica de comunicaciÛ de la PresidËncia de la Generalitat, i que integra l'actual Gabinet de Premsa de la PresidËncia.

Per tot aixÚ, de conformitat amb el que disposa la Llei 13/1989, de 14 de desembre, d'organitzaciÛ, procediment i rËgim jurÌdic de l'AdministraciÛ de la Generalitat de Catalunya, i d'acord amb el Govern,

Decreto:

Article 1

Oficina de la PresidËncia de la Generalitat

.1††L'Oficina de la PresidËncia de la Generalitat Ès l'Úrgan d'assistËncia polÌtica i tËcnica del president o presidenta de la Generalitat.

.2††L'Oficina de la PresidËncia de la Generalitat s'adscriu...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR