ORDRE TRE/88/2010, de 12 de febrer, per la qual es dóna publicitat a la relació de taxes vigents durant l'any 2010 que gestiona el Servei d'Ocupació de Catalunya.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Treball
Rango de LeyOrdre

ORDRE

TRE/88/2010, de 12 de febrer, per la qual es dóna publicitat a la relació de taxes vigents durant l'any 2010 que gestiona el Servei d'Ocupació de Catalunya.

D'acord amb la disposició addicional tercera del Text refós de la Llei de taxes i preus públics de la Generalitat de Catalunya, aprovat pel Decret legislatiu 3/2008, de 25 de juny, dins el termini de dos mesos a comptar des de la data d'entrada en vigor de la llei que modifiqui o creï taxes o n'actualitzi els imports, els departaments de la Generalitat de Catalunya que gestionin les taxes afectades han de publicar en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya, mitjançant una ordre del conseller o consellera competent en la matèria, i amb efectes merament informatius, una relació de les taxes vigents que gestionen, en què identifiquin els serveis i les activitats que meriten cadascuna d'elles i la quota corresponent.

D'acord amb l'article 46 de la Llei 25/2009, del 23 de desembre, de pressupostos de la Generalitat de Catalunya per al 2010, els tipus de quantia fixa de les taxes de la Generalitat són els mateixos que els vigents l'any 2009, llevat dels de les taxes amb quotes que siguin objecte de modificació per la Llei de mesures fiscals, financeres i administratives que acompanya a la Llei de pressupostos.

L'article 17 de la Llei 26/2009, de 23 de desembre, de mesures fiscals, financeres i administratives, ha afegit un nou capítol, II, al Títol XXVI del text refós de la Llei de taxes i preus públics de la Generalitat de Catalunya, aprovat per Decret legislatiu 3/2008, de 25 de juny, en el qual s'ha creat una nova taxa.

En conseqüència, en virtut de l' exposat, i d'acord amb l'article 39.3 de la Llei 13/2008, de 5 de novembre, de la presidència de la Generalitat i del Govern,

Ordeno:

Donar publicitat a les quotes de les taxes del Servei d'Ocupació de Catalunya per a l'exercici 2010 que estableix el Títol XXVI del Decret legislatiu 3/2008, de 25 de juny, pel qual s'aprova el Text refós de la Llei de taxes i preus públics de la Generalitat de Catalunya, que s'especifiquen a l'annex.

Barcelona, 12 de febrer de 2010

Mar Serna Calvo

Consellera de Treball

Annex

Quotes de les taxes que estableix el Títol XXVI del Text refós de la Llei de taxes i preus públics de la Generalitat de Catalunya, aprovat mitjançant el Decret legislatiu 3/2008, de 25 de juny, per a l'exercici 2010.

.1 Taxa pels drets d'inscripció a les proves d'accés al certificat de professionalitat: 22,05 euros.

.2 Taxa...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR