ORDRE ECF/282/2005, de 17 de juny, per la qual es convoquen beques de col·laboració en el desenvolupament d'estudis relacionats amb els diferents camps d'actuació del Departament d'Economia i Finances i en tasques d'assistència i suport a les seves activitats, per al període 2005-2007.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Economia i Finances
Rango de LeyOrdre

ORDRE ECF/282/2005, de 17 de juny, per la qual es convoquen beques de col·laboració en el desenvolupament d'estudis relacionats amb els diferents camps d'actuació del Departament d'Economia i Finances i en tasques d'assistència i suport a les seves activitats, per al període 2005-2007.

El Departament d'Economia i Finances és conscient de la necessitat d'afavorir la formació pràctica de les persones que estudien en les universitats i dels llicenciats i llicenciades recents, així com de les persones que cursen programes de doctorat, per ajudar a la seva incorporació al mercat de treball com a professionals amb qualificació.

En aquest sentit, mitjançant l'atorgament de dotze beques de col·laboració destinades a estudiants o llicenciats i llicenciades recents de les titulacions d'economia i administració i direcció d'empreses, així com de doctorands que disposin de les titulacions esmentades, el Departament d'Economia i Finances vol potenciar la formació d'aquestes persones per tal que l'experiència pràctica del funcionament de l'Administració enriqueixi la seva formació acadèmica i les prepari per al seu exercici professional.

Per tot això, d'acord amb el que preveu el capítol IX del Text refós de la Llei de finances públiques de Catalunya, aprovat pel Decret legislatiu 3/2002, de 24 de desembre, i vist l'Acord de Govern de data 14 de juny de 2005, pel qual s'autoritza la despesa pluriennal fins a l'any 2007, amb un import màxim de 396.000 euros, per al pagament d'aquestes beques,

Ordeno:

Article 1

Obrir convocatòria pública per adjudicar dotze beques de col·laboració en el desenvolupament d'estudis relacionats amb els diferents camps d'actuació del Departament d'Economia i Finances i en tasques d'assistència i suport a les seves activitats.

Article 2

Aprovar les bases que han de regir aquesta convocatòria, les quals consten a l'annex d'aquesta Ordre.

Article 3

La despesa derivada del lliurament de les beques, per un import màxim de 396.000 euros per al període 2005-2007, es distribueix en les anualitats següents: un import màxim de 63.000 euros per a l'any 2005; un màxim de 198.000 euros amb càrrec al pressupost de l'any 2006 i un màxim de 135.000 euros amb càrrec al pressupost de l'any 2007.

El crèdit per atendre les obligacions econòmiques objecte d'aquesta convocatòria resulta de l'Acord de Govern de data 14 de juny de 2005.

Contra aquesta Ordre, que exhaureix la via administrativa, les persones interessades poden interposar recurs contenciós administratiu davant la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, en el termini de dos mesos a comptar de l'endemà de la seva publicació al DOGC, de conformitat amb el que preveu l'article 46.1 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

Així mateix, poden interposar potestativament recurs de reposició, previ al recurs contenciós administratiu, davant l'òrgan que va dictar l'acte, en el termini d'un mes a comptar de l'endemà de la seva publicació al DOGC, segons el que disposen els articles 116 i 117 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú, o qualsevol altre recurs que considerin convenient per a la defensa dels seus interessos.

Barcelona, 17 de juny de 2005

Antoni Castells

Conseller d'Economia i Finances

Annex

Bases

.1 Objecte

L'objecte d'aquesta convocatòria és la concessió de dotze beques de col·laboració en el desenvolupament d'estudis relacionats amb els diferents camps d'actuació del Departament d'Economia i Finances .tant en l'àmbit econòmic, en qüestions relacionades amb la macroeconomia, l'empresa o la defensa de la competència, entre altres; com en l'àmbit de la hisenda pública, en especial en temes pressupostaris o de finançament. i en tasques d'assistència i suport a les seves activitats.

.2 Finalitat

Les beques de col·laboració tenen per finalitat millorar la formació teoricopràctica i la preparació professional de les persones seleccionades mitjançant el desenvolupament d'estudis relacionats amb els diferents camps d'actuació del Departament d'Economia i Finances i la realització de tasques d'assistència i suport a les seves activitats, sota la tutoria de la persona del departament que es designi.

.3 Destinataris

Podran sol·licitar aquestes beques de col·laboració les persones que estiguin cursant o hagin finalitzat les llicenciatures d'economia o d'administració i direcció d'empreses, d'acord amb les condicions següents:

  1. Estudiants de llicenciatura.

    En el cas...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR