ORDRE VCP/74/2008, de 21 de febrer, per la qual es modifica l'Ordre PRE/77/2006, de 24 de febrer, d'aprovació de les bases reguladores per a la concessió d'ajuts per a l'ampliació d'estudis superiors relacionats amb les religions i la laïcitat fora de Catalunya, a Europa.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de la Vicepresidencia
Rango de LeyOrdre

ORDRE

VCP/74/2008, de 21 de febrer, per la qual es modifica l'Ordre PRE/77/2006, de 24 de febrer, d'aprovació de les bases reguladores per a la concessió d'ajuts per a l'ampliació d'estudis superiors relacionats amb les religions i la laïcitat fora de Catalunya, a Europa.

L'Ordre PRE/77/2006, de 24 de febrer, d'aprovació de les bases reguladores per a la concessió d'ajuts per a l'ampliació d'estudis superiors relacionats amb les religions i la laïcitat fora de Catalunya, a Europa (DOGC núm. 4589, de 9.3.2006), estableix, a la base 14, que la documentació justificativa que estableix aquesta base es podrà presentar fins al 20 de novembre de l'any natural de la convocatòria corresponent.

Atès que l'organització i gestió de les convocatòries del Departament requereix que el termini de justificació s'avanci a primers de novembre, la data per presentar la documentació justificativa serà el 3 de novembre de l'any natural de la convocatòria corresponent.

D'acord amb l'article 3.2.12 del Decret 421/2006, de 29 de novembre, correspon al Departament de la Vicepresidència l'exercici de les atribucions pròpies de l'Administració de la Generalitat en l'àmbit dels afers religiosos.

D'acord amb el capítol IX del Decret legislatiu 3/2002, de 24 de desembre, pel qual s'aprova el Text refós de la Llei de finances públiques de Catalunya, i la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions,

Ordeno:

Article únic

El darrer paràgraf de la base 14 de l'annex de l'Ordre PRE/77/2006, de 24 de febrer, d'aprovació de les bases reguladores de la concessió de subvencions per a l'ampliació d'estudis superiors relacionats amb les religions i la laïcitat fora de Catalunya, a Europa, passa a tenir la redacció següent:

.La documentació justificativa...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR