DECRET 84/1991, de 8 d'abril, pel qual es modifica el Decret 203/1990, de 3 de juliol, de reorganització de la Comissió de Transports de Catalunya. (Correcció d'errada en el DOGC núm. 1460, pàg. 3521, de 28.6.1991).

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Politica Territorial i Obres Publiques
Rango de LeyDecret

NOTA. En aquest text s'han introduït les correccions d'errada publicades en el DOGC.

La Comissió de Transports de Catalunya es va crear mitjançant el Decret de 9 de maig de 1979 amb finalitats consultives, d'assessorament i com a canal de participació dels diversos sectors implicats en el transport.

Per Decret 203/1990, de 3 de juliol, es va procedir a la reorganització de la Comissió de Transports de Catalunya d'acord amb les previsions de la Llei 12/1987, de 28 de maig, de regulació del transport de viatgers per carretera mitjançant vehicles de motor, per tal que quedés degudament assegurada la representació dels transportistes, els operadors del transport, els treballadors i usuaris, i altres instàncies corporatives amb presència rellevant en el sector del transport.

L'article 6.1.e) del Decret esmentat preveia la presència en el ple de la Comissió de Transports de Catalunya d'un representant de cadascun dels col·legis professionals de Catalunya d'advocats, d'enginyers de camins, canals i ports, d'enginyers industrials, d'economistes i agències de duanes.

Atesa la importància de la tasca desenvolupada pels gestors administratius en la tramitació i l'assessorament d'activitats relacionades amb el sector del transport, s'escau preveure la representació d'aquests professionals en el ple de la Comissió de Transports de Catalunya.

En conseqüència, a proposta del conseller de Política Territorial i Obres Públiques, i d'acord amb el...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR