DECRET 183/2003, de 22 de juliol, de modificació del Decret 54/2000, de 26 de gener, pel qual s'estableixen els requeriments mínims per al funcionament dels centres d'immersió.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Agricultura, Ramaderia i Pesca
Rango de LeyDecret

DECRET 183/2003, de 22 de juliol, de modificaciÛ del Decret 54/2000, de 26 de gener, pel qual s'estableixen els requeriments mÌnims per al funcionament dels centres d'immersiÛ.

El Decret 54/2000, de 26 de gener, va establir els requeriments mÌnims per al funcionament dels centres d'immersiÛ.

En aquest Decret s'establia que els menors d'edat necessitaven autoritzaciÛ paterna o del tutor per fer els cursos de busseig. No obstant aixÚ, el Decret esmentat regula no nomÈs l'ensenyament del busseig d'esbarjo que imparteixen els centres d'immersiÛ, sinÛ que tambÈ regula les sortides al mar amb immersiÛ que organitzen aquests centres.

En el transcurs de la vigËncia del Decret 54/2000, de 26 de gener, s'ha observat una mancanÁa en la regulaciÛ d'aquesta necessitat d'autoritzaciÛ, atËs que no era explÌcita la necessitat d'autoritzaciÛ paterna o de tutor per als supÚsits de les sortides al mar, circumst‡ncia que ha suposat per a aquest sector interpretacions contradictÚries i que cal aclarir amb la modificaciÛ de l'article corresponent i amb la creaciÛ d'un capÌtol diferenciat dins del Decret.

A proposta del conseller d'Agricultura, Ramaderia i Pesca i d'acord amb el Govern,

Decreto:

Afegir un nou capÌtol i modificar l'article 20 del Decret 54/2000, de 26 de gener, pel qual s'estableixen els requeriments mÌnims per al funcionament dels centres d'immersiÛ, que queden redactats de la manera seg¸ent:

"CapÌtol 4

"Menors...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR