DECRET 390/2006, de 17 d'octubre, pel qual es modifica l'article 7 del Decret 68/2005, de 19 d'abril, pel qual s'estableixen els requisits de reconeixement de la condició de personal emèrit de les institucions sanitàries de l'Institut Català de la Salut.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartamento de Agricultura, Ganadería y Pesca
Rango de LeyDecret

DECRET

390/2006, de 17 d'octubre, pel qual es modifica l'article 7 del Decret 68/2005, de 19 d'abril, pel qual s'estableixen els requisits de reconeixement de la condició de personal emèrit de les institucions sanitàries de l'Institut Català de la Salut.

El Decret 68/2005, de 19 d'abril, pel qual s'estableixen els requisits de reconeixement de la condició de personal emèrit de les institucions sanitàries de l'Institut Català de la Salut (DOGC núm. 4368, de 21.4.2005), regula el procediment per al reconeixement de la condició de personal emèrit de les institucions sanitàries de l'Institut Català de la Salut, així com els drets inherents a aquest reconeixement i règim d'activitats d'aquest personal.

L'article 7.6 d'aquest Decret va establir l'exempció del personal emèrit de les obligacions que, en matèria de cotització, estableixen les disposicions del sistema de Seguretat Social.

La Subsecretaria del Ministeri de Treball i Assumptes Socials va formular un requeriment en data 17 de juny de 2005, a l'empara de l'article 44 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la Jurisdicció Contenciosa Administrativa.

El Govern de la Generalitat, en la reunió del dia 26 de juliol de 2005, va acordar atendre el requeriment esmentat i, en conseqüència, va encomanar al Departament de Salut la tramitació de la corresponent disposició normativa que deixi sense efectes l'article 7.6 del Decret 68/2005, de 19 d'abril, pel qual s'estableixen els requisits de reconeixement de la condició de personal emèrit de les institucions sanitàries de l'Institut Català de la Salut.

Per tot això, d'acord amb el que estableix l'article 61 de la Llei 13/1989, de 14 de novembre, d'organització, procediment i règim jurídic de l'Administració de la Generalitat de Catalunya, d'acord amb el dictamen de la Comissió Jurídica Assessora, a proposta de la consellera de Salut i amb la deliberació prèvia del Govern,

Decreto:

Article únic

Es modifica l'article 7 de Decret 68/2005, de 19 d'abril, pel qual s'estableixen els requisits de reconeixement de la condició de personal emèrit de les institucions sanitàries de l'Institut Català de la Salut, que queda redactat de la manera següent:

"Article 7

"Característiques de la prestació de serveis per part del personal emèrit

"7.1 El nomenament com a personal emèrit té una vigència inicial de dos anys. No obstant això, transcorregut aquest termini, a proposta de la direcció gerència de l'hospital o de la gerència...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR