ORDRE EDU/281/2010, de 7 de maig, per la qual s'estableixen els requisits legals per a la concessió dels Premis Catalunya d'Educació, de reconeixement social a mestres, professors o professores, centres d'ensenyament i institucions impulsores de l'escola catalana.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Educacio
Rango de LeyOrdre

ORDRE

EDU/281/2010, de 7 de maig, per la qual s'estableixen els requisits legals per a la concessió dels Premis Catalunya d'Educació, de reconeixement social a mestres, professors o professores, centres d'ensenyament i institucions impulsores de l'escola catalana.

Atesa l'experiència adquirida en el funcionament i l'organització dels Premis Catalunya d'Educació, cal adaptar l'Ordre de 18 d'octubre de 2001, per la qual s'estableixen els requisits legals per a la concessió dels Premis Catalunya d'Educació, de reconeixement social a mestres, professores, professors, centres d'ensenyament i institucions impulsores de l'escola catalana, en el sentit de concretar els i les mestres, professores o professors a qui s'adreça el Premi Marta Mata, així com les entitats proposants i els requisits mínims que han de complir les propostes presentades.

Per tant, a proposta de la Direcció General d'Atenció a la Comunitat Educativa, i atès el que disposa el Decret 247/2001, de 12 de setembre, pel qual es creen els Premis Catalunya d'Educació, de reconeixement social a mestres, professores, professors, centres d'ensenyament i institucions impulsors de l'escola catalana, i en exercici del que preveu la seva disposició final primera,

Ordeno:

Article 1

Els Premis Catalunya d'Educació tenen tres categories:

  1. Premi Marta Mata, de la categoria de mestres, professores o professors que han excel·lit en l'exercici de la tasca docent.

  2. Categoria de centres educatius que imparteixen ensenyaments de règim general o especial i que han dut a terme experiències reeixides d'innovació pedagògica.

  3. Categoria d'institucions que han contribuït al procés de construcció d'una escola catalana de qualitat al servei de la societat catalana i que s'han distingit per la defensa de l'educació i els seus valors.

Article 2

Poden fer propostes de concessió dels Premis:

  1. La persona titular del Departament d'Educació,

  2. Els següents òrgans institucionals de participació i consulta: Consell Escolar de Catalunya, consells escolars territorials i consells escolars municipals.

  3. Les federacions i associacions de municipis i comarques de Catalunya i els ajuntaments associats.

  4. Les organitzacions sindicals representants del professorat.

  5. Les federacions i associacions de moviments de renovació pedagògica de Catalunya.

  6. Les federacions i associacions de mares i pares d'alumnes de Catalunya.

  7. Les federacions i...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR