ORDRE EDU/529/2006, de 9 de novembre, per la qual es modifica l'article 5 de l'Ordre de 18 d'octubre de 2001, per la qual s'estableixen els requisits legals per a la concessió dels premis Catalunya d'educació, de reconeixement social a mestres, professores, professors, centres d'ensenyament i institucions impulsores de l'escola catalana.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartamento de Agricultura, Ganadería y Pesca
Rango de LeyOrdre

ORDRE

EDU/529/2006, de 9 de novembre, per la qual es modifica l'article 5 de l'Ordre de 18 d'octubre de 2001, per la qual s'estableixen els requisits legals per a la concessió dels premis Catalunya d'educació, de reconeixement social a mestres, professores, professors, centres d'ensenyament i institucions impulsores de l'escola catalana.

Per l'Ordre de 18 d'octubre de 2001 (DOGC núm. 3502, de 29.10.2001), es van establir els requisits legals per a la concessió dels premis Catalunya d'educació, creats pel Decret 247/2001, de 12 de setembre, amb la finalitat de reconèixer la tasca de mestres, professores, professors, centres educatius i institucions que s'han significat pel seu servei a l'educació i a la societat catalana.

En l'article 1 de l'esmentat Decret es van crear tres categories de premis, la primera de les quals té per objectiu el reconeixement a mestres, professores o professors que han excel·lit en l'exercici de la seva tasca docent.

En reconeixement a la pedagoga Marta Mata i a la seva infatigable dedicació a l'educació, que ha esdevingut un referent per a milers de ciutadanes i ciutadans, de famílies i de joves d'arreu, a més de la seva tasca com a impulsora dels moviments de renovació pedagògica, la qual cosa l'ha situat com a mestra de mestres, s'ha proposat que el premi Catalunya d'educació de reconeixement a mestres, professores i professors dugui la denominació específica de "Marta Mata".

D'altra banda, l'article 5 de l'Ordre de 18 d'octubre de 2001 estableix que el jurat podrà proposar, a més, la concessió d'un premi amb caràcter extraordinari per l'excepcionalitat de la personalitat, centre educatiu o institució, el caràcter d'atorgament del qual no queda prou definit respecte a la resta de categories dels premis.

En conseqüència, en ús de les atribucions que m'han estat conferides,

Ordeno:

...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR