ORDRE ENS/188/2011, de 26 de juliol, per la qual es modifica l'Ordre EDU/281/2010, de 7 de maig, per la qual s'estableixen els requisits legals per a la concessió dels Premis Catalunya d'Educació, de reconeixement social a mestres, professors o professores, centres d'ensenyament i institucions impulsores de l'escola catalana.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Ensenyament
Rango de LeyOrdre

ORDRE

ENS/188/2011, de 26 de juliol, per la qual es modifica l'Ordre EDU/281/2010, de 7 de maig, per la qual s'estableixen els requisits legals per a la concessió dels Premis Catalunya d'Educació, de reconeixement social a mestres, professors o professores, centres d'ensenyament i institucions impulsores de l'escola catalana.

Mitjançant l'Ordre EDU/281/2010 (DOGC núm. 5629, de 14.5.2010), s'han establert els requisits legals per a la concessió dels Premis Catalunya d'Educació, creats pel Decret 247/2001, de 12 de setembre, amb la finalitat de reconèixer la tasca de mestres, professores, professors, centres educatius i institucions que s'han significat pel seu servei a l'educació i a la societat catalana.

L'article 5 de la dita Ordre preveu que el jurat pugui proposar, a més a més dels tres premis principals, la concessió d'un premi amb caràcter d'accèssit per l'excepcionalitat de la personalitat, centre educatiu o institució.

En reconeixement al pedagog Sr. Joan Triadú i a la seva infatigable dedicació a l'educació, que ha esdevingut un referent per a milers de ciutadanes i ciutadans, de famílies i de joves d'arreu, a més de la seva tasca com a impulsor de la llengua catalana, es considera oportú que el Premi Extraordinari Catalunya d'Educació rebi la denominació específica de “Joan Triadú”.

En conseqüència, d'acord amb el que estableix la disposició final 1 del Decret 247/2001, pel qual es creen els Premis Catalunya d'Educació,

Ordeno:

Article únic

Es modifica l'article 5 de l'Ordre EDU/281/2010, de 7 de maig, per la qual s'estableixen els requisits legals per a la concessió del Premis Catalunya d'Educació, de reconeixement social a mestres, professors o professores, centres...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR