DECRET 124/2009, de 28 de juliol, pel qual es modifica el termini d'entrada en vigor del Decret 152/2008, de 29 de juliol, respecte a l'aplicació de les reserves mínimes addicionals de sòl per a habitatge concertat.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Medi Ambient i Habitatge
Rango de LeyDecret

DECRET

124/2009, de 28 de juliol, pel qual es modifica el termini d'entrada en vigor del Decret 152/2008, de 29 de juliol, respecte a l'aplicació de les reserves mínimes addicionals de sòl per a habitatge concertat.

El Decret llei 1/2007, de 16 d'octubre, de mesures urgents en matèria urbanística, va establir una reserva urbanística addicional del 10 % del sostre d'ús residencial de nova implantació per a quan es creés una nova tipologia d'habitatge amb protecció oficial, exceptuant-ne la de preu concertat. La nova tipologia es va concretar en l'habitatge concertat amb protecció oficial, creat pel Decret 152/2008, de 29 de juliol, pel qual es regulen l'habitatge concertat i l'habitatge de lloguer amb opció de compra, i s'adopten altres mesures en matèria de l'habitatge.

Això no obstant, el mateix Decret 152/2008, de 29 de juliol, difereix l'entrada en vigor, a efectes d'aplicació de la nova reserva urbanística, fins a 12 mesos després de la seva publicació, termini que es compleix el proper 1 d'agost.

El manteniment de la difícil conjuntura econòmica en general, però especialment al sector d'habitatge al qual va adreçada la mesura, comporta mantenir aquesta situació de no aplicació de les reserves per un nou període de 12 mesos.

El Decret consta d'un article únic mitjançant el qual es prorroga l'entrada en vigor prevista en la disposició final del Decret 152/2008, de 29 de juliol.

Per tot el que s'ha exposat, a proposta del conseller de Medi Ambient i Habitatge i d'acord amb el Govern,

Decreto:

Article únic

Es modifica l'apartat 2 de la disposició final del Decret 152/2008, de 29 de juliol, pel qual es regulen l'habitatge concertat i l'habitatge de lloguer amb opció de compra i s'adopten altres mesures en...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR