ORDRE EDC/104/2006, de 14 de març, per la qual s'aproven les bases reguladores per a l'adjudicació de places de residència a l'alumnat escolaritzat als centres educatius del Complex Educatiu de Tarragona, i s'obre la convocatòria pública per al curs escolar 2006-2007.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartamento de Agricultura, Ganadería y Pesca
Rango de LeyOrdre

ORDRE

EDC/104/2006, de 14 de març, per la qual s'aproven les bases reguladores per a l'adjudicació de places de residència a l'alumnat escolaritzat als centres educatius del Complex Educatiu de Tarragona, i s'obre la convocatòria pública per al curs escolar 2006-2007.

Pel Decret 283/1986, de 2 de setembre, es va crear el Complex Educatiu de Tarragona, amb dependència orgànica del Departament d'Educació.

El Complex Educatiu de Tarragona acull cada curs escolar, en règim de residència, l'alumnat que es troba en situacions socioeconòmiques, geogràfiques i acadèmiques específiques, i que cursa estudis en els centres educatius dependents del Complex Educatiu.

D'acord amb l'article 4 del Decret esmentat, l'admissió d'alumnat per a places totalment o parcialment gratuïtes es resoldrà mitjançant convocatòria pública del Departament d'Educació.

En conseqüència, i a proposta del director general de Centres Educatius,

Ordeno:

Article 1

S'aproven les bases reguladores que consten a l'annex d'aquesta Ordre, per a l'adjudicació de places de residència totalment o parcialment gratuïtes, destinades a l'alumnat dels centres educatius del Complex Educatiu de Tarragona.

Article 2

S'obre convocatòria pública per a l'adjudicació de places de residència totalment o parcialment gratuïtes a l'alumnat que cursi en els centres educatius del Complex Educatiu de Tarragona qualsevol dels ensenyaments i les especialitats que figuren a l'annex 2 d'aquesta Ordre, en el curs escolar 2006-2007. Aquesta convocatòria es regirà per les bases que s'indiquen a l'annex 1 d'aquesta Ordre.

Article 3

El termini per presentar la sol·licitud serà des de l'endemà de la data de publicació d'aquesta Ordre al DOGC fins al dia 15 de juny de 2006.

Article 4

Per al curs 2006-2007 es fixa un cost total de 2.560,00 euros per cada plaça de residència.

Article 5

Per a accedir a les places caldrà complir els requisits d'estudis previs que s'especifiquen a l'annex 3 d'aquesta Ordre.

Contra aquesta Ordre, que exhaureix la via administrativa, les persones interessades poden interposar recurs contenciós administratiu davant la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, en el termini de dos mesos a comptar de l'endemà de la seva publicació al DOGC, d'acord amb el que preveu l'article 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

Així mateix, poden interposar potestativament recurs de reposició, previ al recurs contenciós administratiu, davant l'òrgan que va dictar l'acte en el termini d'un mes a comptar de l'endemà de la seva publicació al DOGC, segons el que disposen els articles 116 i 117 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú, o qualsevol altre recurs que considerin convenient per a la defensa dels seus interessos.

Barcelona, 14 de març de 2006

Marta Cid i Pañella

Consellera d'Educació

Annex 1

Bases reguladores

.1 Condicions generals

1.1 L'objecte d'aquestes bases és la regulació de l'adjudicació de les places de residència a l'alumnat escolaritzat als centres educatius del Complex Educatiu de Tarragona.

El nombre de places de residència de cada convocatòria, així com la seva distribució per cursos en els diferents nivells, graus i especialitats, serà el corresponent al de les vacants que es produeixin per al respectiu curs als diversos centres i es farà públic al moment de produir-se.

1.2 Podrà sol·licitar plaça de residència, l'alumnat que no disposi al seu municipi d'oferta educativa dels cursos acadèmics compresos en cadascun dels ensenyaments que es detallen en el corresponent annex de l'ordre o resolució de convocatòria, ni pugui cursar els esmentats ensenyaments en un municipi de la seva comarca. Aquestes circumstàncies s'acreditaran mitjançant certificat del/de la secretari/ària dels serveis territorials d'Educació, d'acord amb el que s'estableix a l'apartat 6.9 d'aquestes bases.

També podrà sol·licitar plaça de residència l'alumnat en el qual concorri circumstàncies especials com: condició d'orfenesa, ser fill d'emigrants residents a l'estranger o qualsevol altra situació social, familiar, cultural, mèdica, etc. desfavorable. Aquestes circumstàncies s'acreditaran mitjançant certificats emesos pel cap de l'EAP i per l'inspector d'Educació corresponent.

Als beneficiaris no els seran d'aplicació les prohibicions establertes a l'article 13.2 de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions.

1.3 El...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR