RESOLUCIÓ ENS/224/2011, de 26 de gener, per la qual es resolen les sol·licituds de centres privats per acollir-se al règim de concerts educatius, per als ensenyaments obligatoris i per als de segon cicle d'educació infantil.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Ensenyament
Rango de LeyResolució

RESOLUCIÓ

ENS/224/2011, de 26 de gener, per la qual es resolen les sol·licituds de centres privats per acollir-se al règim de concerts educatius, per als ensenyaments obligatoris i per als de segon cicle d'educació infantil.

L'article 116 de la Llei orgànica 2/2006, de 3 de maig, d'educació, determina que els centres privats que satisfacin necessitats d'escolarització podran acollir-se, en el marc de la programació que dugui a terme l'Administració educativa, al règim de concerts.

L'article 45.2 de la Llei 12/2009, del 10 de juliol, d'educació, determina que en el marc de la programació educativa, d'acord amb l'article 21.3 de l'Estatut els centres privats que ofereixen ensenyaments obligatoris i satisfan necessitats d'escolarització es poden vincular, si escau, a la prestació del Servei d'Educació de Catalunya per mitjà de l'accés al concert educatiu, amb les condicions i els requisits establerts legalment.

Segons el que disposa l'article 8 del Decret 56/1993, de 23 de febrer, sobre concerts educatius, els centres privats que, a partir d'un determinat curs acadèmic, es vulguin acollir al règim de concerts podran sol·licitar-ho al Departament d'Ensenyament.

Analitzades les sol·licituds presentades per acollir-se al règim de concerts educatius en els ensenyaments obligatoris i d'educació infantil de segon cicle, a partir del curs 2011-2012, examinada tota la documentació tal com preveu l'article 9 del mateix Decret, i un cop complerts els requisits que assenyala l'esmentat article 8 del Decret, cal resoldre les sol·licituds presentades pels centres privats.

En conseqüència, a proposta de la Direcció General de Centres Concertats i Centres Privats,

Resolc:

—1 Aprovar l'accés al règim general de concerts educatius establert al Decret 56/1993, de 23 de febrer, sobre concerts educatius, del centre que consta a l'annex 1 d'aquesta Resolució d'acord amb el calendari i amb les unitats que s'hi especifiquen.

—2 Denegar als centres privats que consten a l'annex 2 d'aquesta Resolució l'accés al règim general dels concerts educatius, per les causes que en cada cas s'hi assenyalen.

—3 La concertació d'unitats que s'aprova per mitjà d'aquesta Resolució queda subjecta a l'assoliment d'un mínim de 25 alumnes per a cada unitat d'educació secundària obligatòria.

—4 D'acord amb el que disposa l'article 30.4 del Decret 56/1993, de 23 de febrer, sobre concerts educatius, modificat pel Decret 155/1997, de 25 de juny, un cop finalitzat el període de preinscripció...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR