RESOLUCIÓ CLT/209/2019, de 5 de febrer, per la qual es dona publicitat a l'Acord del Consell d'Administració de l'Oficina de Suport a la Iniciativa Cultural, pel qual s'aproven les bases específiques que han de regir la concessió de subvencions en espècie per a la contractació d'espectacles professionals inclosos en el catàleg d'espectacles Programa.cat.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Cultura

Atès l'Acord del Consell d'Administració de l'Oficina de Suport a la Iniciativa Cultural adoptat en la sessió de 31 de gener de 2019, pel qual s'aproven les bases especÃfiques que han de regir la concessió de subvencions en espècie per a la contractació d'espectacles professionals inclosos en el catà leg d'espectacles Programa.cat,

Â

Resolc:

Â

—1 Que es publiqui al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya l'Acord del Consell d'Administració de l'Oficina de Suport a la Iniciativa Cultural de 31 de gener de 2019, pel qual s'aproven les bases especÃfiques que han de regir la concessió de subvencions en espècie per a la contractació d'espectacles professionals inclosos en el catà leg d'espectacles Programa.cat.

Â

—2 Contra aquest Acord, que no exhaureix la via administrativa, es pot interposar un recurs d'alçada davant la persona titular del Departament de Cultura en el termini d'un mes a comptar de la publicació al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya .

Â

Barcelona, 5 de febrer de 2019

Â

Francesc Vilaró i Casalinas

President del Consell d'Administració de l'Oficina de Suport a la Iniciativa Cultural

Â

Â

Acord

del Consell d'Administració de l'Oficina de Suport a la Iniciativa Cultural de 31 de gener de 2019, pel qual s'aproven les bases especÃfiques que han de regir la concessió de subvencions en espècie per a la contractació d'espectacles professionals inclosos en el catà leg d'espectacles Programa.cat.

Â

Per l'Acord de 6 de febrer de 2017, el Consell d'Administració de l'Oficina de Suport a la Iniciativa Cultural va aprovar les bases generals reguladores dels procediments per a la concessió d'ajuts en règim de concurrència, publicades mitjançant la Resolució CLT/232/2017, de 7 de febrer (DOGC núm. 7312, de 20.2.2017). Aquestes bases han estat modificades pels acords del Consell d'Administració de l'Oficina de Suport a la Iniciativa Cultural, adoptats en les sessions de 28 de novembre de 2017 (Resolució CLT/2804/2017, de 30 de novembre; DOGC núm. 7511, de 5.12.2017), de 19 de febrer de 2018 (Resolució CLT/373/2018, de 28 de febrer; DOGC núm. 7574, de 8.3.2018) i de 28 de novembre de 2018 (Resolució CLT/2843/2018, de 30 de novembre; DOGC núm. 7766, de 12.12.2018).

L'Acord present té per objecte aprovar les bases especÃfiques d'una lÃnia de subvencions en espècie per a la contractació d'espectacles professionals inclosos en el catà leg d'espectacles Programa.cat.

El Departament de Cultura dona suport a la programació escènica municipal d'acord amb les tipologies d'equipaments i les modalitats de suport econòmic que estableix el Sistema Públic d'Equipaments Escènics i Musicals de Catalunya (SPEEM), que regula el Decret 9/2017, de 31 de gener. Una de les vies de suport a les programacions estables professionals d'arts escèniques i música s'articula a través d'un programa d'ajuts a la contractació d'espectacles i concerts que permet als programadors catalans contractar a preus directament subvencionats les propostes d'un catà leg d'activitats a través de la plataforma Programa.cat (http://cultura.gencat.cat/programacat). A aquest efecte, s'estableix una lÃnia de subvencions en espècie per a la contractació d'aquests espectacles.

En relació amb aquest suport, i amb la voluntat de construir un model estable i sòlid d'ajuts a la programació escènica municipal, des de l'any 2014, l'Administració de la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Barcelona han subscrit anualment un conveni per tal d'unificar les seves lÃnies d'ajuts destinades a les programacions estables professionals d'arts escèniques i música. El 2019 l'Administració de la Generalitat de Catalunya i la resta de diputacions provincials han acordat també unir les seves vies de suport destinades a aquesta finalitat a través del Programa.cat.

Vistos els articles 87 i següents del Text refós de la Llei de finances públiques de Catalunya, aprovat mitjançant el Decret legislatiu 3/2002, de 24 de desembre, i els preceptes de carà cter bà sic de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions, i del Reial decret 887/2006, de 21 de juliol, pel qual s'aprova el Reglament de la Llei esmentada;

D'acord amb l'article 7.3.a) dels Estatuts de l'Oficina de Suport a la Iniciativa Cultural, aprovats pel Decret 7/2012, de 10 de gener, a proposta del Departament de Cultura, el Consell d'Administració acorda:

—1 Aprovar les bases especÃfiques que han de regir la concessió de subvencions en espècie per a la contractació d'espectacles professionals inclosos en el catà leg d'espectacles Programa.cat, que consten a l'annex d'aquest Acord.

â2 Derogar l'annex de l'Acord del Consell d'Administració de l'Oficina de Suport a la Iniciativa Cultural de 26 de febrer de 2018, pel qual s'aproven les bases especÃfiques que han de regir la concessió de subvencions en l'à mbit de les arts, publicat mitjançant...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR