RESOLUCIÓ INT/1228/2014, de 12 de maig, de convocatòria per a la provisió, pel sistema de lliure designació, de tres llocs de comandament del Departament d'Interior (convocatòria de provisió núm. INT/08/14).

SecciónCàrrecs i Personal
EmisorDepartament D'Interior
Rango de LeyResolució

D'acord amb el que estableixen el Decret legislatiu 1/1997, de 31 d'octubre, pel qual s'aprova la refosa en un text únic dels preceptes de determinats textos legals vigents a Catalunya en matèria de funció pública; el Decret 123/1997, de 13 de maig, pel qual s'aprova el Reglament general de provisió de llocs de treball i promoció professional dels funcionaris de l'Administració de la Generalitat de Catalunya, i altres disposicions complementàries;

Atès que són vacants un lloc de comandament de la Secretaria General, un de la Direcció de Serveis i un de la Direcció General d’Administració de Seguretat del Departament d’Interior, i vista la proposta de cadascun dels titulars dels òrgans directius per a la seva provisió;

Atesa la vigent relació de llocs de treball de personal funcionari de l'Administració de la Generalitat i les descripcions dels llocs de treball que s’han de proveir, incloses en el manual d'organització d'aquest Departament;

Vist que la Intervenció Delegada del Departament ha dut a terme el tràmit d'intervenció corresponent;

Atesa la competència que atribueix al titular del Departament el Reglament general de provisió de llocs de treball i promoció professional dels funcionaris de l'Administració de la Generalitat de Catalunya, aprovat pel Decret 123/1997, de 13 de maig, i fent ús de les atribucions que m'han estat delegades per la Resolució INT/81/2011, de 18 de gener, de delegació de les competències pròpies del règim de personal al servei del Departament d'Interior,

Resolc:

Convocar, pel sistema de lliure designació, la provisió de tres llocs de comandament del Departament d’Interior (convocatòria de provisió núm. INT/08/14), que es detallen a l’annex 2, d'acord amb les bases que figuren a l'annex 1 d'aquesta Resolució.

Contra aquesta Resolució, que exhaureix la via administrativa, les persones interessades poden interposar, amb caràcter potestatiu, recurs de reposició davant el secretari general del Departament d'Interior en el termini d'un mes a comptar de l'endemà de la seva publicació al DOGC, o bé recurs contenciós administratiu, en el termini de dos mesos a comptar de l'endemà de la seva publicació al DOGC, davant els jutjats contenciosos administratius de Barcelona, o el corresponent al lloc del seu domicili, d'acord amb el que disposen els articles 116 i 117 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú, i els articles 8.2, 14 i 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

Igualment, les persones interessades poden interposar qualsevol altre recurs que considerin convenient per a la defensa dels seus interessos.

Barcelona, 12 de maig de 2014

P. d. (Resolució INT/81/2011, de 18 de gener, DOGC de 24.1.2011)

Josep Martínez Melgares

Secretari general

Annex 1

Bases

–1 Llocs de treball

Es convoca, pel sistema de lliure designació, la provisió de tres llocs de comandament del Departament d’Interior, les característiques dels quals són les que consten a l'apartat 1 de l'annex 2 d'aquesta convocatòria.

–2 Contingut funcional

El contingut funcional dels llocs de treball objecte de provisió és el que consta a l'apartat 4 de l'annex 2 d'aquesta convocatòria.

–3 Requisits de participació

3.1 Pot participar en aquesta convocatòria el personal funcionari que compleixi els requisits i les condicions que estableix la normativa vigent i, en concret, els que determina la relació de llocs de treball, d'acord amb el que consta a l'apartat 2 de l'annex 2 d'aquesta convocatòria, de conformitat amb el següent:

3.1.1 El personal funcionari es pot trobar, respecte de l'Administració de la Generalitat, en qualsevol de les situacions administratives que preveu la normativa.

3.1.2 En cap cas no poden prendre-hi part les persones funcionàries que es trobin en suspensió d'ocupació, ni les traslladades de llocs de treball, ni les destituïdes de càrrecs de comandament, com a conseqüència d'expedient disciplinari, mentre durin els efectes corresponents.

3.1.3 Tampoc no poden prendre-hi part les persones funcionàries en situació diferent de servei actiu que no hi hagin romàs el temps mínim exigit per reingressar al servei actiu.

3.2 Així mateix, per poder prendre part en aquesta convocatòria cal tenir el nivell de suficiència de català (nivell C1) de la Direcció General de Política Lingüística, o equivalent, d'acord amb el que s'assenyala a l'apartat 3 de l'annex 2.

En el cas que les persones aspirants no tinguin el certificat acreditatiu corresponent, s'avaluaran mitjançant una prova oral i escrita aquests coneixements en relació amb el lloc de treball corresponent.

En aquest darrer cas, transcorreguts 10 dies a partir de la finalització del termini de presentació de sol·licituds de participació, s’especificà al Tauler electrònic de l’Administració de la Generalitat de Catalunya ( https://tauler.seu.cat/inici.do?idens=1 ) i als taulers d’anuncis del Departament, a les adreces esmentades a la base 4.1 d’aquesta convocatòria, el dia, l’hora i el lloc de realització del mitjà d’acreditació dels coneixements necessaris de llengua catalana.

No obstant això, resten exemptes de fer la prova de coneixements de llengua catalana les persones aspirants que hagin participat i obtingut destinació en convocatòries anteriors de concurs específic de mèrits i capacitats o de lliure designació, o de selecció de personal a l'Administració de la Generalitat, en què s’hagi establert una prova de català del mateix nivell o superior a l’exigit en la convocatòria.

En aquests supòsits, s'ha d'adjuntar a la sol·licitud de participació l’acreditació documental corresponent.

3.3 Els requisits de participació s'han de reunir en la data en què finalitzi el termini de presentació de sol·licituds que estableix la base 4.1 d'aquesta convocatòria.

–4 Sol·licituds

4.1 Les sol·licituds per prendre part en aquesta convocatòria es poden presentar als registres següents:

Registre del Departament d’Interior, carrer de la Diputació, 355, 08009 Barcelona.

Registre del Servei Territorial del Departament d’Interior a la Catalunya Central, carrer d’Àngel Guimerà, 14, 08241 Manresa.

Registre del Servei Territorial del Departament d’Interior a Girona, plaça de Pompeu Fabra, 1, 3r, 17002 Girona.

Registre del Servei Territorial del Departament d’Interior a Lleida, carrer de Vallcalent, 1, 25006 Lleida.

Registre del Servei Territorial del Departament d’Interior a les Terres de l’Ebre, carrer de Lluís Canalda, 2, 43500 Tortosa.

Registre del Servei Territorial del Departament d’Interior a Tarragona, carrer de Sant Francesc, 3, 43003 Tarragona.

Registre del Servei Territorial del Departament d’Interior a l’Alt Pirineu i Aran, passatge de l'Alzina, 3, 25700 la Seu d’Urgell.

Així mateix, es poden presentar en qualsevol dels llocs i pels mitjans que autoritza l’article 38.4 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú, dins el termini...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR