RESOLUCIÓ ECO/1744/2014, de 7 de juliol, per la qual es fa públic el calendari de les proves d'accés a la universitat de Catalunya de l'any 2015.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDEPARTAMENT D'ECONOMIA I CONEIXEMENT
Rango de LeyResolució

La Llei 1/2003, de 19 de febrer, d’universitats de Catalunya, estableix que l’accés al sistema universitari públic de Catalunya ha de respectar els principis de publicitat, igualtat, mèrit i capacitat. Si bé correspon a les universitats l’admissió dels estudiants, el departament competent en matèria d’universitats ha d’adoptar les mesures pertinents perquè les universitats puguin actuar coordinadament en matèria d’accés a la universitat, a fi de garantir que els estudiants concorrin als processos d’accés amb igualtat d’oportunitats. Amb aquesta finalitat, el Consell Interuniversitari de Catalunya ha d’oferir processos d’accés per a les universitats que s’hi acullin, els quals han de ser respectuosos amb l’autonomia universitària.

En aquest sentit, la Comissió d’accés i afers estudiantils del Consell Interuniversitari de Catalunya té, entre les seves funcions, establir el calendari de les proves d’accés a la universitat i de les proves d’accés específiques per als més grans de 25 anys i per als més grans de 45 anys.

Per tot això i en virtut de les atribucions que em confereix la normativa vigent,

Resolc:

Article únic

Fer públic el calendari de les proves d’accés a les universitats de Catalunya, acordat per la Comissió d’accés i afers...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR